FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SAYA NAK MATI DULU

‎Situasi : dalam kereta
Radio : lagu TRIAD-NENG NONG NENG


RADIO :
Kau sayangku, kau cintaku, kau pacarku, diriku
Kau cantikku, kau manisku, kau lucuku, diriku

SAYA :
"Terime kasih..Terime kasih"

RADIO :
Kau genitku, kau nakalku, kau tetap jadi sayangku
Kau seksiku, kau centilku, kau manjaku, diriku

Ku ingin terus lama pacaran di sini
Ku terus mau hidup bersama kamu

SAYA :
Ishhh, puji-puji pula.. terima kasih..terime kasih..

INCIK LALAN :
Eh-Eh perasannnnn

SAYA :
Yela, dengar lagu ni lepastu kite kat dalam kereta berdua. Rasa macam awak tujukan lagu tu pada saya, tu saya ucap terime kasih hehe *kuatkan speaker radio*


RADIO :
Kau tawaku, kau tangisku, kau dramaku, hidupku
Kau terangku, kau gelapku, kau hidup dan matiku

Ku ingin terus lama pacaran di sini
Ku mau terus hidup bersama kamu


SAYA : 
Terime kasihhhh.. terime kasihhhhh *sambil pegang pipi*


RADIO :
Neng neng nong neng nong nang nong
Neng neng nong neng nong nang nong
Neng neng nong neng nong nang nong
Neng neng nong neng

Neng neng nong neng nong nang nong
Neng neng nong neng nong nang nong
Neng neng nong neng nong nang nong
Neng neng nong neng


INCIK LALAN :
Lagu apa pening-pening-pening niiiii.. neng neng nengg jeee

RADIO & SAYA :
Ku ingin terus lama pacaran di sini
Ku mau terus hidup bersama kamu
Ku ingin terus lama pacaran di sini
Ku mau terus hidup bersama kamu

Ku ingin terus lama pacaran di sini
Ku mau terus hidup bersama kamu


Lepas lagu habis :
Saya : terime kasih tujukan lagu untuk saya ye,
Hahahahah ;p

________________________________________

Lepastu perbualan bersambung :

Incik lalan :
Awak nanti dah tua, awak nak duduk kat rumah macammana?  

Saya :
Dimana ada awak, tu rumah paling best bagi saya, tempat saya tua. Ececececece. Hahahah.

Incik lalan :
Poyoo. Habis kalau saya mati takkan awak nak ikut gi kubur? 


Saya :
Saya nak mati dulu! Kalau perempuan, husband meninggal dia setia. Kalau lelaki, kawin lain....
Dan ada org kata, kalau kita kematian pasangan dan kita tak kawin lain, kat syurga nanti kite akan jumpa dia. Tapi kalau kawin lain, kita hanya jumpa pasangan baru kita, yg pertama tak jumpa.


Incik lalan :
Eh buat apa nk jumpa awak kat syurga, kat sana bidadari-bidadari cantik dah iringi saya tau. Haha
Tapi kebiasaannya laki lah meninggal dulu, lagi2 kite ni beza 10 tahun...


Saya :
Kalau macamtu kite mati sama-samalah, sehidup semati. Hehe . Dan yang, ingat ye, wahai bakal suami, jika saya meninggal, saya telah daftarkan diri sebagai penderma organ, so jenazah saya, pihak hospital akan uruskan, salurkan kepada yg memerlukan.


Incik lalan :
So nanti jasad awak kosong lah? 


Saya :
Yelaaa, nak bagi bantuan kat orang duit juta2 tak mampu, so saya bagi anggota badan lah. 


Incik lalan :
Eh so nanti kalau awk meninggal dulu, awak derma kan jantung awak pada anak dara yang cantik2 tau. Nanti saya datang pada dia dan kata "entah kenapa bila dekat dengan awak terasa degupan jantung kita sama, saya rindu dengan degupan jantung itu" hahaha

Saya :
*jeling* amboiiiii.. ha awak patut jd pengikrar penderma organ juga tau sebenarnya. 


Lady faizal,
Fatinfashiekin

CUBA BERSANGKA BAIK


Situasi keluar dari bank,
Kawasan bank tu memang gelap.
Serius gelap dan bank yg mmg tk ramai org,
Even dibandar.


Saya dan incik lalan keluar dari bank,
Kemudian kami berborak sambil membiarkan enjin kereta masing2 hidup.


Lepas berborak,
Saya salam incik lalan dan tgk incik lalan masuk kereta dulu, kemudian baru saya masuk ke kereta,
Saya tutup pintu kereta dan snap gambar diatas ni,


Actually sambil snap gambar,
Saya nampak ada seorang lelaki india berjalan kearah kereta saya. Saya buat tak tahu sbb menanti incik lalan gerak.


Baru je saya nk pakai belt,
Lelaki india ketuk cermin kereta saya kuat tanda nak jual barang. 3 kali dia ketuk memaksa saya buka tingkap. Saya geleng kepala kata tak nak,. Dia ketuk cermin kereta saya lagi. Kemudian Saya tekan hon.‎ Baru incik lalan gerak.


Saya musykil
1) malam2? Jual barang? Dikawasan gelap?
2) adakah kes rompak yg berlaku selalu begitu caranya, wanita keluar dari bank, baru masuk kereta dan kereta tak dilock pintu ditarik buka.
3) adakah niat dia nak mencuri @ serius nk jual barang ?


Seram gila.
Saya kol incik lalan
"Nampak tak india tadi ?"

Incik lalan :
"Tak nampak sbb tak toleh belakang"

Saya :
(---____---") dengar tak saya hon? 


Incik lalan :
"Dengar, ingatkn awak hon suruh gerak cepat, saya tengah buka plastik beg kerepek mase tu, tu lambat gerak"


Saya :
(---_____---")


Allhamdulillah tiada apa berlaku.
Bersangka baik lah kan :)


Lady faizal,
Fatinfashiekin


 

SAAT AKHIR BERGELAR BUJANG


Semakin menghitung hari ke arah menamatkan zaman bujang, sebenarnya saya ada satu perasaan kecil yang terkadang sayu dibenak fikiran. Iaitu "lepasni aku dah ada suami, jalan hidup dah lain, dapat lagi ke bermanja dengan family macam selalu"


Keluarga kami adalah jenis yang hangout bersama. Kebiasaan saya dengan aza akan lead dan bagi cadangan nak ke mana-mana. Kemudian bila mama setuju, abah pula tugasnya drive.


Macammana agak nya lepas kahwin? 
Malam2 tidur mesti saya rindu kan my lil boy (awal) sbb setiap malam tidur dgn adik bongsu. Setiap malam sebelum tidur akan suruh dia baca doa tidur. Sambil tgu dia lelap mata, saya akan tanya dia apa yg cikgu ajar harini. 


Agaknya lepasni macammana ye.
Saya ni jenis kuat nangis,
Jangan nanti nangis nak tidur pagoh sudah.
Hehe.


Dulu, masa saya 7-8tahun,
Abah selalu balik lambat,
So saya dengan mama akan stay kat rumah tok (kami sekampung), kdg2 pkl 10malam baru abah balik, pernah saya tertidur kat rumah tok, mama dgn abah tak nak kejut, pukul 2pagi saya terjaga tgk kiri kanan mama tak ada, saya nangis kuat dan minta tok hantar balik. Ye, saya kuat nangis.


Dan saya selalu menangis kalau mama abah lambat balik kerja. Ye. Dulu bila weekend, my aunty jaga saya, abah mama kerja, bila pukul 5 petang saya thu mama abah dh balik kerja, paling lewat pun 5.30 akan sampai rumah. Saya tunggu kt beranda rumah wak mah. Perhati satu persatu kenderaan lalu. Mama dengan abah tk juga lalu. Dulu tk ada handphone, so bila mama abah lmbt balik kerja contoh singgah mana2 tanpa bagithu, lepas je 6petang, mesti saya akan menangis tertanya mana mama dan abah.


‎Serius, saya memang kuat nangis.
Incik lalan pun tahu saya kuat nangis.
Tapi, jgn rsau, bila saya nangis,
Saya comel macam emma maembong.
Hahahaha.


Saya ni nampak je gagah,
Tapi sebenarnya kuat nangis,
Lagi2 melibatkan orang tersayang.


Dulu kecik2 orang kata saya budak kuat nangis,
Tapi even masetu saya still kecik,
Sekarang saya dh besar, 
Saya faham apa saya rasa masatu.
Iaitu "takut ditinggalkan dan takut kehilangan"


Thats y I care bout everybdy yang I sayang,
Cuma, diharapnya,
Kalau ada anak nanti,
Jangan anak ikut perangai saya kuat nangis ye.
Jenuh aku. Hahaha


Kesimpulannya,
Semoga saya tak nangis malam2 minta balik pagoh sudah lah ye kawin nnti. Memang lah saya still bekerja dipagoh, tapi suasana akan berubah lepasni, saya ada someone yg perlu dijaga. Sekarang ni, semua mama abah handle‎, mesti nanti saya rindu waktu bujang sekarang niii....


So sekarang saya merasakan nk mengejar masa kehadapan. Tapi saya tak nak tinggalkan masa sekarang. Cemana? ‎*sedih* almaklumlah, 9 tahun jadi anak emas (-_-)



Budak manja,
Fatinfashiekin


 

DRAFT KAD


Draft dah dapat,
Tapi banyak salah,
Iaitu,
Kesalahan nama abah,
Kesalahan nama mama,
Dan kesalahan alamat,


Contoh salah :
"Anuar bin mohed"
Nasib saya perasan,
Hello "anuar bin mohamed" la hehe.


Tapi apapun,
Ni hanya draft,
Nasib baik saya tk men approve je ;p


Kalau tak,
Habis bermasalah kad.
1000 keping salah.
Nasib baikk den perasan.


Ok2, nk get ready pi kerja,
Bye. Muah.



Lady faizal,
Fatinfashiekin





NUR SYAFIQAH BINTI ABD MUTALIB



Kenal dia tak lama,
Tapi rasa macam dah lama.

Banyak perkara buat bersama, 
Gotong royong bersama,
Gosip bersama,
Ketawa terbahak bersama,
Usik mengusik bersama,
Cuit mencuit bersama,


Banyakkk perkara bersama :)
Bila hari terkahir dia bersama,
Rasa janggal dan sedih,
Celebrate bersama,
Tapi menusuk dalam hati,
Terfikir "esk dia tak ada"
Bagi dia hadiah. Nk nangis.
Tapi tahan.


Dia sangatt comel,
Kalau bergambar, dia suka buat muke aneh,
Mula2 macam pemalu,
Tapi bila masuk group kami,
Ofcz lah kalau pemalu akan kena bahan.


4minggu dengan dia,
Tapi macam dah bertahun lepak bersama. 
Seriously, dia memang cool.
Dan ofcz ringan tulang.


Tadi dia datang,
Hantar buah tangan.
Rindu sangat! 


Tq darling,
Akak yayang awak lah.
Antara banyak2 orang,
Awak paling best!!!
Nanti kalau jumpa,
Nk cium pipi :)


Lady faizal,
Fatinfashiekin


KEK KAHWIN IDAMAN HATI



Saya memang penggemar merah,
Bagi saya merah adalah "smart"
TETAPI,
Merah bukan keseluruhan merah,
Merah yang hanya disudutkan di 1 sudut sahaja.


Dan kek ini adalah seksi,
Sangat seksi.

Sedang mendapatkan persetujuan incik lalan,
Samaada dia nak kek jnis macm ni atau tak.
Yela, kena bawa berbincang kan,
Baru lah solehah. 
Haha ;p


Lady faizal,
Fatinfashiekin


KEDAI BARANGAN PERKAHWINAN DI MASJID INDIA


Panjang tajuk I !!
Yela, puas lah mencari nama kedai "celebration di masjid india ni".. tak ada siapa update, semua orang update barangan di semua house je.. 


So disini, I nak inform uol semua,
Di masjid india, ada lagi 1 kedai best,
Keluar je sogo, u terus melintas,
Kedainya sederet dibahagian kiri,
Kedainya memang tak mudah diperasan,
Sebab di tingkat 6. 


Saya terperasan pun sebab sibuk mencari shawl nikah, so jengah punya jengah, tiba2 terpandang ada ditulis "cenderahati perkahwinan di aras 6" then kat situ ada diletakkn contoh beg dan cenderahati yg cantik. I apa lagi, terus paksa incik lalan menapak sama ke tingkat 6. Masa tingkat 1 ada eskilator, masuk ke ats, tangga. Huhu. Tapi setiap level ada bahagian masing2, contoh level 1 bhgian baju dah siap. Level 2 bahagian baju lelaki. Level 3 bahagian baju wanita. Level 4 bahagian kain ela dan langsir. Level 5 bahagian baby. Level 6 baru barangan perkahwinan.


Bila sampai je level 6! I terus teruja,
Goodie beg menarik dan murah!!
I memang tak nak cari goodie bag melebihi RM1 sekeping. Dan di celebration sangat memenuhi citarasa i.


Di celebration,
I fokus pada goodie bag ut VIP,
Sbb my mom dah pesan, ‎saya handle bhgian VIP, mama akan uruskn bahagian non VIP *sengih lebar-lebar*


I beli :
200goodie bag : RM140.00
200jar kaca : RM160‎.00
3m kain jenis guni : RM40.00
4gulung tali jenis guni : RM10.00

Total RM350.00 onlyy‎ !!
*tepuk tangannnnn!!*
Sebab tak lebih budget :)


Mengenai kedai :
‎Kedai celebration masjid india 
(tingkat 6 : bahagian barangan perkahwinan) 
www.celebration.net.my 
No tel : 03-26989000 
email : enquiry@celebration.net.my


Pesanan : 
tak perlu memanjat tangga seperti kami, sebenarnya, ada liff laaaa. Hahaha. Weols je tak tahu ;p


Dan,
Sana memang murah, cuma nak membawa barangan mmg susah, kaca & berat, saya cuma bawa goodie bag 200keping pun muka merah padam. Incik lalan pula 200jar kaca yg padat. Parking pula kat sogoo. Pehhhh, tangan memang berurat dawai laa‎. 


Ok, 
Kalau confuse,
Email saya : fatinfashiekin@yahoo.com




MY MAN

LELAKI adalah ciptaan TUHAN yg paling indah. Dia mula untuk bertolak ansur dari umur yang sangat muda. ..

‎Dia korbankan coklat nya.. untuk adik beradik nya.‎

‎Dia korbankan impiannya.. hanya untuk melihat orang tua nya tersenyum.

Dia membelanjakan kesemua duitnya..untuk beli hadiah .. untuk .. .. yang dia cinta .... hanya untuk melihat dia tersenyum 

‎Dia korbankan kehidupan masa muda nya hanya untuk isteri ..dan anak2...... dengan bekerja lewat malam.. .. tanpa sebarang keluhan.

Dia bina .. masa depan mereka sekelurga ..dengan membuat pinjaman ..daripada bank .. dan membuat bayaran balik sepanjang hayatnya.......

Di‎a telah pun bersusah payah tapi masih dimarahi ibu .., isteri .. dan boss ...

K‎ehidupan dia berakhir hanya untuk bertolak ansur demi kebahagiaan .. orang lain..‎

-Kalau dia keluar rumah .., org kata dia lalai ..
-k‎alau dia duduk dirumah, org kata dia malas ..
-k‎alau dia marah anak2 .., org kata dia raksaksa.
-‎Kalau dia tak marah, org kata dia lelaki yang tak bertanggungjawab .
-‎Kalau dia tak benarkan isteri .. bekerja, org kata dia seorang yang mengongkong ..
-‎Kalau dia benarkan isteri bkerja, org kata dia makan hasil isteri..
-‎Kalau dia dengar cakap emak .., org kata dia anak .. emak .
-‎Kalau dia dengar cakap isteri .., org kata dia kena Queen Control..


H‎argailah setiap lelaki dalam hidup anda. Anda tidak akan pernah tahu apa perngorbanan yang sudah dilakukan buat anda.


Lady faizal,
Fatinfashiekin

KERAP SELSEMA #VIRUS


Dah sebulan setiap hari saya selsema! 
Sebelum tidur selsema,
Bangun tidur selsema,
Dalam pukul 9pagi-11pagi okey,
1petang selsema lagi,
Pukul 3 okey,
Pukul 5 selsema lagi..


Selsema sangat penat okey,
Rasa nak tanggalkan hidung dan hantar servis je.


Yes, saya penghidap resdung,
Saya tahu apa yang saya alahkan iaitu cuaca sejuk dan berhabuk. Bab makann saya tak ada pantang.


Tapi,
Dalam sebulan ni,
Selsema saya menjadi-jadi,
Saya dah habis fikir,
Saya dah habis ikhtiar,
Tak tahu puncanya dari mana.


Sampaikan saya termenung memikirkan,
"Kenapa selsema saya berulang-ulangggg"
Nak kata banyak minum milo? Saya tak minum milo macam dulu. Saya banyak minum plain water. Nak kata situasi berhabuk, dah habis sental dah.


Bila tgk statistik custmer dtg farmasi,
Ye, ramai kena simptom sama macam saya.
Cuma, saya tak berpuas hati selagi tak temui penyelesaiannya (-_-")


Kesimpulannya sekarang,
1 hari 1 face mask.
Actually I hate face mask,
Akan buat kan muka berjerawat.
Tapiiii, apakannn dayaaaa---


Kalau selsema ni tak baik juga,
Mengada juga,
Nampaknya terpaksa menapak ke klinik seberang jalan, jumpa Dr saharudin, agaknya hidung saya ni manja sangat nak kena belai2 dgn doktor baru okey kot.‎ Asyik kak ani yg belaikan kat farmasi suruh makan ubat tu ubat ni, hidung saya dah tak ngam dah. Hahaha


Oh hidung,
Cepat lah baikkkk! 
Kasihan tuan mu ini.


Lady faizal,
Fatinfashiekin


PEACE

Promise Yourself


To be so strong that nothing
can disturb your peace of mind.
To talk health, happiness, and prosperity
to every person you meet.

To make all your friends feel
that there is something in them
To look at the sunny side of everything
and make your optimism come true.

To think only the best, to work only for the best,
and to expect only the best.
To be just as enthusiastic about the success of others
as you are about your own.

To forget the mistakes of the past
and press on to the greater achievements of the future.
To wear a cheerful countenance at all times
and give every living creature you meet a smile.

To give so much time to the improvement of yourself
that you have no time to criticize others.
To be too large for worry, too noble for anger, too strong for fear,
and too happy to permit the presence of trouble.

To think well of yourself and to proclaim this fact to the world,
not in loud words but great deeds.
To live in faith that the whole world is on your side
so long as you are true to the best that is in you.

________________________________________


Hehe. Maaf lah, statement bukan main panjang,
Motif sebenar nak upload gambar saya setepek kat wall ni. Tu je ;p


Lady faizal,
Fatinfashiekin

RUMAHKU SYURGAKU



Orang belanje,
Kite terime.


‎Bagus kahwin dengan duda ni sbb banyak benda dah complete. Banyak benda cuci kaki je. Yang tak bagusnya cuma saya, sbb saya cerewet haha. Nasib awak ler ;p


Lady faizal,
Fatinfashiekin


BERGEMBIRA!!


Harini memang bergembira! 
Almaklumlah cuti.
Semalam harijadi mama,
Dan harini sambung havefun dgn family.

Harini makan-makan-makan,
Kesian diet saya,
Bedal pisang cheese,
Bedal ABC,
Tapi walauapapun,
Still katakan NO pada nasi dan mee,
Cuma harini tergoda dgn pisang cheese,
Ampunkan patik ;p


Orang pelik macammana saya boleh tak makan nasi? Tak makan mee? Orang tanya saya "macammana".. jawapan saya adalah "macam‎tu laaa" haha.


Sekali lagi,
Happy birthday mama!!


Lady faizal,
Fatinfashiekin



HAPPY BIRTHDAY MAMA YG KE 44!

I love u so much mama, more than u can even imagine!  My life has been blessed by having a mama like u. U pray for me, u love me, and u're there to support all that I do.


Thank you for being strong enough to say no when u know it won't be good for me at all. Thanks for being soft enough to always say yes whenever u realize it is for my own good. I love u Mama !‎ Happy birthday yg ke 44!!




Anakmu,
Fatinfashiekin

FOR GOODIE BAG


Saya suka design ni,
Tapi macam biasalah,
Incik lalan tak sukaa (-_-)


Aha, happy chinese new year ye! 
Selamat bercuti juga,
:)


Lady faizal,
Fatinfashiekin

GANTI

‎Haritu saya ada update ttg saya tak nak gopro tapi saya nak set ____ di rumah. Incik lalan setuju, cepat gila dia setuju. Harini terus dia bawa saya ke kedai yg mjual set _______ , baru usul terus dia bawa saya.


Dia tiba-tiba kata pula tadi  :
"Saya pun tak nak jam oris! "


Alamak, sebelum ni macam berzikir kot mulut dia nk sangat hantaran ada jam oris, lepastu asyik belek2 jamtgan yg saya tengah pakai lepastu ulang2 kata dia yang beli kan. Tiba-tiba tak nak pulaaa.


Bila incik lalan kata tak nak, iols fikir, selamat lah duittt.haha. Suke gila sayaa. Tapi tak ada makna nya, dia meniru cara saya juga. "Tak nak jam oris, tapi nak ________"

Apa barangnya,
Rahsia lah ye :)


Harini settle,
Incik lalan punya part settle.
Saya punya part settle.
Dan kami berdua,
Puas hati!!!!


Lady faizal,
Fatinfashiekin


SHAWL OMBAK RINDU YANG DIREBUT REBUT

 
Hai uols,
ingat lagi tak shawl yang I pakai sebelum ni ?
 
 
 
 
 

 
haa,
ingat kan ?
Allhamdulillah, murah rezeki kk lin sekarang,
 
semua asyik tanya warna apa yang ada,
dan I very the penat nak ingat,
so I upload sini k,
kalau uols nak, boleh lah add kak lin :)
 
 





 
antara warna yang still available :)
bagi uols yang suka pakai shawl ber-awning,
pun ada juga style ombak rindu
 










 
 
 
 
nanti free saya update mengenai shawl neelofa yang saya pakai haritu
dan instant shawl yang menjadi rebutan ramai tu. ok ?
saya janji saya update !
 
 
so untuk harini uols boleh lah stalker fb kak lin ni ye,
untuk tgk kolesksi shawl yang I upload ni :)
nak harga kasih saying ? pujuk kak lin sendiri haha

tanye je lah apapun, cnfirm kak lin balas
 
 
 
 
lady faizal,
fatinfashiekin
 




KASUT SANDING



Shine bright like a diamond! 
Saya suke dgn heels saya ni! 
Pertama kali nampak terus infom incik lalan
"Nak!!!" dan incik lalan pun suke.

Ni bukan kasut hantaran ye,
Ni kasut sanding,

Barulah raja sehari kan! 
Feeling2 princess bila pakai,
Bile berjalan tiba2 terasa diri mcm "kate middlton" dan terasa tiba2 mcm lagu christina perri-A thousand years berkumandang ;p


"Time has brought your heart to me,
I have lov‎e love you for a thousand years.
I'll love you for a thousand more"

:)


Lady faizal,
Fatinfashiekin


GOPRO??


Incik lalan :
Nak belikan gopro, boleh ambil gambar kita ber2, rakam video kite.

Saya : 
Hello, dah ada lumix, dah ada 7D, dah ada iphone, dah cukup dh, buat apa gopro? Lain lah awk jenis suka bgmbr mcm saya. Nk pakai gopro? tripod pn malu2 guna. Membazir, nanti jadi macam lumix tu. Jenis saya suka bgmbr dn direct upload. Iphone dn 7D dah complete set utk saya. Dan lain lah awk gila bgambar juga mcm saya, so xde reason kukuh utk beli gopro.

Incik lalan :
Ala, habis 1 dulang lagi nak bagi awak apa?

Saya :
Haaaaaaaa, nak bagi saya kan? 

Incik lalan :
Yela, lagi 1 dulang ni, usul kita semua ditolak.

Saya :
Nak set _______ kat rumah kite nanti, gopro x penting untuk longterm. Ni penting, nanti org datang, syok sikitttt. Ni untuk longtermmm *sambil sengih dn kelip2 mata* 


Kan saya dah kata,
Saya jenis yang ‎mencari sesuatu yg bbaloi untuk dimiliki! ;p

Lady faizal,
Fatinfashiekin







MENCARI BARANG KAHWIN


Siapa yang mengenali saya,
Akan tahu sifat saya.
Saya bukan kaki shopping,
Saya tak reti shopping,
Saya kedekut dan saya berkira.
Untung sapa kahwin dengan saya. Haha

Bila saya shopping,
Saya akan cari sesuatu yang menarik + bebaloi,
2 moto tu memang saya pegang erat.

Incik lalan memaksa saya menerima gopro sebagai hantaran, serius, saya tak hingin. Memang post sebelum ni saya ada gurau kasar minta gopro bila incik lalan demand nk jam oris. Tapi ia gurauan saya semata. Kalau betul incik lalan belikan, bagi saya, bazirrr gila. Dslr dia pun saya tak habis explore lagi.


Saya ganas, even nampak ladies,
Tapi saya jenis wanita ganas.
Saya sendiri tak tahu nafsu saya ke atas apa.


Nak kata hp? Calar sana sini.
Nak kata makeup? Hentam saya tepek.
Nak kata perfume? Berlambak tester kat farmasi.
Nak kata laptop? Slumber saya off plug dn x switch off laptop. So cemane?
Nak kata kereta? Dah macam kereta lelaki.


Mungkin,
Nafsu cuma pada incik lalan,
Nak pandang dia tiap hari,
Angau.
Hahahahha


Apapunnnnn,
Nak kataaaaa,
Allhamdulillah semalam berjalan lancar,
Happy sangat! 
:) 


Lepasni,
Turn kerahan tenaga dan idea! 


Lady faizal,
Fatinfashiekin