FOLLOWER

NUFFNANG ADS

KEDAI BARANGAN PERKAHWINAN DI MASJID INDIA


Panjang tajuk I !!
Yela, puas lah mencari nama kedai "celebration di masjid india ni".. tak ada siapa update, semua orang update barangan di semua house je.. 


So disini, I nak inform uol semua,
Di masjid india, ada lagi 1 kedai best,
Keluar je sogo, u terus melintas,
Kedainya sederet dibahagian kiri,
Kedainya memang tak mudah diperasan,
Sebab di tingkat 6. 


Saya terperasan pun sebab sibuk mencari shawl nikah, so jengah punya jengah, tiba2 terpandang ada ditulis "cenderahati perkahwinan di aras 6" then kat situ ada diletakkn contoh beg dan cenderahati yg cantik. I apa lagi, terus paksa incik lalan menapak sama ke tingkat 6. Masa tingkat 1 ada eskilator, masuk ke ats, tangga. Huhu. Tapi setiap level ada bahagian masing2, contoh level 1 bhgian baju dah siap. Level 2 bahagian baju lelaki. Level 3 bahagian baju wanita. Level 4 bahagian kain ela dan langsir. Level 5 bahagian baby. Level 6 baru barangan perkahwinan.


Bila sampai je level 6! I terus teruja,
Goodie beg menarik dan murah!!
I memang tak nak cari goodie bag melebihi RM1 sekeping. Dan di celebration sangat memenuhi citarasa i.


Di celebration,
I fokus pada goodie bag ut VIP,
Sbb my mom dah pesan, ‎saya handle bhgian VIP, mama akan uruskn bahagian non VIP *sengih lebar-lebar*


I beli :
200goodie bag : RM140.00
200jar kaca : RM160‎.00
3m kain jenis guni : RM40.00
4gulung tali jenis guni : RM10.00

Total RM350.00 onlyy‎ !!
*tepuk tangannnnn!!*
Sebab tak lebih budget :)


Mengenai kedai :
‎Kedai celebration masjid india 
(tingkat 6 : bahagian barangan perkahwinan) 
www.celebration.net.my 
No tel : 03-26989000 
email : enquiry@celebration.net.my


Pesanan : 
tak perlu memanjat tangga seperti kami, sebenarnya, ada liff laaaa. Hahaha. Weols je tak tahu ;p


Dan,
Sana memang murah, cuma nak membawa barangan mmg susah, kaca & berat, saya cuma bawa goodie bag 200keping pun muka merah padam. Incik lalan pula 200jar kaca yg padat. Parking pula kat sogoo. Pehhhh, tangan memang berurat dawai laa‎. 


Ok, 
Kalau confuse,
Email saya : fatinfashiekin@yahoo.com




No comments: