FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SHAWL OMBAK RINDU YANG DIREBUT REBUT

 
Hai uols,
ingat lagi tak shawl yang I pakai sebelum ni ?
 
 
 
 
 

 
haa,
ingat kan ?
Allhamdulillah, murah rezeki kk lin sekarang,
 
semua asyik tanya warna apa yang ada,
dan I very the penat nak ingat,
so I upload sini k,
kalau uols nak, boleh lah add kak lin :)
 
 





 
antara warna yang still available :)
bagi uols yang suka pakai shawl ber-awning,
pun ada juga style ombak rindu
 










 
 
 
 
nanti free saya update mengenai shawl neelofa yang saya pakai haritu
dan instant shawl yang menjadi rebutan ramai tu. ok ?
saya janji saya update !
 
 
so untuk harini uols boleh lah stalker fb kak lin ni ye,
untuk tgk kolesksi shawl yang I upload ni :)
nak harga kasih saying ? pujuk kak lin sendiri haha

tanye je lah apapun, cnfirm kak lin balas
 
 
 
 
lady faizal,
fatinfashiekin
 




No comments: