FOLLOWER

NUFFNANG ADS

TINDIK TELINGA BABY

Da nak raye ni,
Gi kedai emas semua kata nk tindik telinga anak 2tahun keatas..



Alaaaaaaaaa,
Nak la anak dara iols bling2 syawal ni,


Kecewa betullah.
(-_-")



Lady faizal,
Fatinfashiekin


Sent from my iPhone

RAYA PALING ISTIMEWA

Tahun ni aidilfitri Palingggg best !
Ada anak, bersama suami, bersama keluarga ! Best sangattttt !!!


2014 : beraya sebagai tunangan orang, boring je sbb incik lalan jauh. So diri macam hilang geng melepak


2015 : wah ! Da kawin ! Beraya kat kedah, masa ni mengandung. Sangat tak selesa. Perut asyik meragam sbb gastrik. Dalam kerete nangis je sakit perut.



2016 : anak da lahir ! Bdan da cergas ! Raya bersama kluarga tercinta, suami tercinta, anak tercinta, seronoknyaaaaaaaaaaaaa *lompat bintang*


CUME !
suami minta saya buat ketupat palas, habis ! Siap demand nk ketupat palas betine ! Agak ada jntan betine ke ! Saya kata "ok la sayang buat version ketupat palas pondan" hahha. Kes mengenai rendang saya bt smalam smpai ke harini incik lalan siap mesej masa saya kerja, dia kata sedap rendg tu dn ucap trime kasih. Hahahah. Masakan penuh kasih sayang menjadi nampaknya hahaha

Lady faizal,
Fatinfashiekin

AWESOME LIKE DADDY

Gambar pertama :
Da tengahari dia baru bangun tidur,


Gambar kedua :
Nak gi jusco,
Daddy tak bagi tukar baju,
Semata sebb baju tu tulis,
"Awesome like daddy"
HAHAHAHAHA
😂😂😂😂


lady faizal,
Fatinfashiekin


Sent from my iPhone

MUNJONG JIRAN DI JASIN

Settle part munjong makanan pada jiran tertangga. Lega !
Last year mabuk pregnant,
So memang tak larat.
This year dah gagah perkasa,
My baby pun dah 5months,
Dia tk banyak ragam,
Memudahkan urusan saya didapur.


Actually this is my 1st time masak berkawah besar. Seram juga ok.


Tapi atas iniseatif nak tunjukkn kat masyarakat jasin ni, betapa bagus nya orang jawa, betapa peramahnya orang jawa. Tambahan pd bulan mulia ni, sangat baik bersedekah.


So saya suarakan pd incik lalan,
Setakat masak sayur/asam pedas ke bg jiran da biase sangat dah,
So saya buat juadah hari raya, lg2 raya lagi 10 hari, cnfirm lidah teringin sangat nk makan menu raya.


Kalau korang orang utagha macam laki saya, ni bukan menu favorite korang lah haha. Maaf la ye ;p



Menu saya :
#rendangayam
#kuahkacang
#sayurlodeh
#nasiimpit


Tq mama sbb dari jauh sms dgn anaknye sbb anaknye gelabah nk masak sekawah. Kalau setakat masak sekor ayam reti lah, ni berekot-ekor. X pndai den nk mgagak..


4.45pm siap masak, suami kata rendang iols mcm rendang mak dia rupenye. Hewhewhew

HAPPY 5 MONTHS KASEH

Happy 5 months manje mommy,
Mommy love you so much !
Tak tahu macammana nk describe,
Tapi, B lagi penting bbanding segala-galanya :)



Sekejap je B dah 5bulan,
Tak lama lagi setahun,
Jadi anak yang solehah ye manje.


Mommy daddy sayang sangat kat B tau, kami usaha keras nak yang terbaik untuk B dri segi susu apa yg B minum, pemakaian B, permainan B, sedaya upaya kami bagi yang terbaik.


Selamat 5 bulan sayang mommy daddy,.



(Mms kt husband gambar B)

Incik lalan :
Cnfirm ! B mmg ikut muke saya, comel macam saya ! Srius !


Me :
Eh muke awak sama dgn kakak adik je, B ikut saya !


Incik lalan :
Tak ! B yg betul mirip saya ! Ya Allah sama sangat dengan saya, senyuman saya, cerah mcm saya, gebu mcm sayaaaaa.


Me : (-_-")

RESPON MENGENAI TRENDING JEJAKA LIMO

Pwincess sebenar is : yang dah halal dengan suami sendiri, dn jalan kn tanggungjwb sebaiknya (but, oh, saya more kepada queen hahaha)

- suami boleh bertolak ansur malam2 jaga anak dn let me sleep sbb dia tahu i penat ulang alik dan mengemas rumah
- instead dripda belikan emas penuh ditangan, dia belikan iron paling mahal supaya wife dia x letih
- every weekend akan bawa kami berjalan @ belanja makan dating diluar supaya saya tak boring (dia bagi saya brehat from kitchen)
- bila shopping, bagi duit, dia tunggu dalam kereta pn nikmat bagi saya sbb dia let me beli apa pn saya nk (tapi kalau bjam jam x klua dia akan follow up juga lah) haha



Kt fb orang asyik kata
"Aku x tgk drama2 romantik, bawa pengaruh buruk"

Untuk saya, dari kecik my parent didik saya dengan membaca bermula dengan every week belikan majalah asuh, sampai lah ke besar dn saya jadi kaki novel (thats y my blog fatinovela).. Dn i love tgk drama romantik.. Kesannya saya jd sangat romantik..


Serius.
Kesan dari tgk drama cinta, novel cinta, saya sangat hargai pasangan.. Saya tahu macammana nk buat hubungan tak boring, layanan kat suami mcm novel cinta tu.. Sesimple perkara like "i love you" dhujung call pdahal suami kata "ada lg x ikan kt rumah?" Akn saya akhiri dgn i love you..


My husband dia x romantik.
Tapi saya yang jd romantik,
Saya x pernah salah kan dia,
Dia more kepada lelaki yg bertanggungjwb dan saya pula isteri yg menjalankan tanggungjwab, so dah dapat suami yang baik, tugas saya utk warnai our rumahtangga.


So kesimpulannya, tak salah pun apa kita tgk @ baca, tapi yang penting, apa yang kita ambil positif dari apa kita tgk dan baca.


Utk hadek yang tgh sweet jd viral,
Hakal tahu korang cnfirm stress bila org tnya "bila nk khwin" yes dik hakak yg tk viral pn orang sibuk tnya bila nl kahwin sbb hakak dgn husband bercinta pn lama, hakak la yg sweet dlm phbgan, sabar tunggu laki hakak sbb dia nak stabil kan duit dia dan nk feeling lps kahwin cuci kaki..


Semoga korang bertabah ye hadek. Siapa tak nak kahwin, ye tak ? Tiap orang ada dugaan masing2.


Yang salah dalam isu viral ni bukan sweet couple tu, tp msyrkat yg duk tagged psangan pastu tnya "kenapa u x macamniii" eh korang ni, laki korang tak mcmtu,so iniseatif korang lah buat macamtuuu... Kang laki korang mention pula nama korang kt gambr perempuan porno dn kata "kenapa body u tak macamtuuuuuu" tahu pula meroyan. Kan?


Ok la dah penat menaip ni,
Apapun ingt apa saya kata td "klu psgan korg x romantik, giliran kau main peranan" x salah pn aihhhh. X mmalukan pn aihhh.



Skg, plan la aktiviti romantik dgn pasangan :) ala, sebelum gi kje cium suami tetibe pn da romntik sgt tuu. Gi shopping cmplx hdiahkn suami boxer pn da romntik sgt tuuu pastu balut kemas2 hahaha.


Iniseatif dn kreatit dlm perhubungan tu penting ! Ingat tau !


P/s : org kata "mana ada bcinta dgn ank tan sri sbb blanggar bahu" hello girls, wujud bnda x logik cmni, saya dgn husband bkenalan sbb salah sms tau. Dl hp xde mms, gigih buka email kt cc nk tgk muka suami, dia pula kata dia kje bell boy hotel, saya terime je, lps bawa incik lalan jmp my fmily baru dia mengaku yg dia doktr. Tau..,. Tk logik tp its happen :)


Lady faizal,
Fatinfashiekin

SUAMI ISTERI HODOH

Incik lalan :
Hodohnye sayang dulu


Saya :
Hodohnya abang dulu


Incik lalan :
Awak lagi hodoh


Saya :
Awak lagii hodoh


Incik lalan :
Awak lagii hodooh


Saya :
Awak lagi lagi hodohhhh


Incik lalan :
So kite suami isteri hodoh la?


Saya :
Tak, awak ngaku tu awak la hodoh,
Saya tak hodohhh hahaha


**dia tarik rambut aku**
Hahahaha


What ever is it,
I'm glad dulu aku hodoh,
Kalau dulu cantik dn skg cantik
Rasanya skg dah jd artis,
Tak khwin dgn incik lalan hahaha



Lady faizal,
Fatinfashiekin

MAKAN PIL PERANCANG APA ?

Topik orang dewasa,
Kalau belum kahwin sila hentikan pembacaan anda haha



Orang kept whatsapp me,
Kalau jumpa bertanya,
Kawan2 minta pendapat,
"Pil perancang apa yang ko makan kin.. Makan pil perancang KK atau kat farmasi?" Yela mereka tanya saya ambil KK atau Farmasi..



Ok jom borak,
Jujur, saya tak makan pil perancang KK tu, serius, sebab saya takut gemuk !!!!!!! Haha. Badan saya sgt senstif dengan sesuatu bkaitan hormon, dlu sebelum berkahwin makan vitamin EPO trus naik 5 kg. Konon nk suburkan badan... Then, pregnant, naik pula 20kg !!!! Peh. So saya takut nak makan somethg yg boleh mnggebukan badan saya.


Pada mulanya saya plan nak ambil injection, xpun yg jenis tanam kt lengan tu, tapi ditentang hebat dengan suami. Incik lalan serius tak izinkan. Sbgai isteri yang baik, saya akur.


Next plan, mmula plan nk makan yasmin / diane (pil perancang paling baik. Harga RM40++) tapi kena makan hari2. Huh, iols leceh betul part makan hari2, tambahan pula, kan iols bukan selalu jumpa incik lalan, seminggu 2kali je.


Memandangkan jarang jumpa,
Saya memilih postinor. Ramai orang tak tahu mengenai postinor ni. Ringkaskan cerita, korang nk bersama suami sebanyak mana pun boleh. Tapi sebulan hanya 4 kali simpan dalam. Paham ?


Sekali lagi minta ampun sbb topik ni panas, tapi saja nak share sebab ramai bertanya. Atau dlm bhsa nakal, postinor dimakan apabila suami "mungkir janji" paham ? X paham cb pikir plhan2 hahaha


Ok klu still x faham,
Email fatinfashiekin@yahoo.com nanti iols explain ;)


***rindu nak bersalin***


Lady faizal,
Fatinfashiekin

HAPPY FATHERS DAY DADDY

Happy fathers day daddy,


Pagi tadi :
"Selamat hari bapa,
I sayang you so much darling ling ling ling with all my heart. Hadiah xde sebab nak buat bajet raye" hahahha


Lady faizal,
Fatinfashiekin

SHOPPING RAYA

Harini dah siap shopping baju raye kami anak beranak ! Hooreyyyyy ! Ikutkan saya, saya bk shopping next week tapi incik lalan bising tkt sesak sebab gov gaji.


Oleh yg demikian, iols setuju je lah. Benda paling excited, cari baju anak, tahun pertama beraya ada anak, berjam jam cari baju untuk dia.


Tapi serius,
Shopping complx da sesak sesangattt.


Kepada yg belum mencari tu,
Better gi lah awal,
Takut xde saiz je nanti...

LAWAT KAWASAN


Turun kerete.. silau.. kecikkan mata..
Seluar jeans meleret ketanah..lipat sikit..
Kaki tertenjet tenjet berjalan atas tanah merah sebab kasut heels.. bila dapat berdiri kawasan kukuh rata, incik lalan bagi anak pada saya dan dia berjalan laju capai tali air... saya bersandar tepi kereta, tangan kiri pegang baby, tangan kanan kipas kan baby pakai kipas berbetri..


Dari kejauhan tgk suami kesana sini,
Haish, rasa kesian mendalam pada suami.
Lepastu cium dahi baby dn kata :
"B jadi anak yg baik ye, see, daddy penat cari rezeki untuk kite sekeluarga, banggakan mommy dan daddy tau"...


Lepastu incik lalan datang dekat dn kata 
"Oi!!! Bercakap sorang2!!!"


Saya :
Tak delah, sian kat awak,
Berpanas kat kebun ni selalu,
Tak yah lah berkebun lagiiii.. penat laa..
Kesian kat awak..



Dia :
Ehhhh, maneboleh! 
Ni bini no 2 saya tau..
Sehari tak jumpa resah gelisah,
Rasa rindu membara,
Umpama pungguk rindukan bulan,
Lagi sayang kt kebun berbanding awak tau..



Saya :
(-_-") 


Tu la, malas nk romantik2 konon caring2 kat incik lalan ni, dah agak daaa, hobi dia ni memang tak dapat nak dipisahkan, dah cinta mati dah (T_T)


Ape tak cinta habisnya kat kebun,
Panas ke, hujan ke, merengek rengek nk lawat kebun jugak... kadang2 saja je kat rumah saya tipu kata "rumah hujan lebat, guruh bdentum gegar2 rumah, balik lah, takut sangat!" bila dia sampai rumah tgk setakat gerimis. saja je buat trick macamtu, kalau tak, saing burung hantu dia balik..


‎Pastu balik rumah,
Dengan keadaan compang camping,
Macam indon, indon pn hensem.. (-_-)
Kadang2 dari pagoh nk kemelaka, kt tol B dia menangis.. so terpaksa call daddy dia datang jemput untuk pujuk B (seriously daddy dia ada kuasa tenangkan anak) so dari kebun incik lalan datang la pada kami, dengan keadaan compang camping sampai saya rasa "suami aku ke ni!!! Dengan baju kebun dia pakai baju yang dah terkene klorox tompok-tompok" haih. Jangan kata saya tak jaga pakaian dia, dia memang cri baju buruk nak ke kebun.. dia kata "ala,nk tabur tahi ayam je punn" tapi xpela, kang hensem2 aneh pula huhu


Apapun,
Sekarang da dekat 2 tahun kahwin ni,
Saya dah tak kisah dah dengan hobi dia,
Sebab rezeki dia pun murni,
Berbakti pada tanah,
Asalkan dia cari rezeki halal, jujur, sayangkan saya dn keluarga, ada bahagian utk saya, cukup lah hahahaha.



P/s : saya suka dia berkebun, tapi saya tak suka dia memancing. Sebab memancing kena ke tengah laut sana, saya risau. Saya dh wrning awal inform dia, saya tak suka sebab saya sayang dia. Saya risaukan dia. Allhamdulillah dia faham. Yela, bayangkan tengah laut, mana ada line, dia bukannya selera nk memancing kat parit. Demand laut. So dia bseronok dengan kawan kat tengah laut memancing. Saya kat rumah, pucat lesi risau, pk orang lemas lah, pk tsunamilah. Sakit jantung den dibuatnya.


Lady faizal,
FatinFashiekin


RESEPI SATEY RINGKAS

Semalam incik lalan beria minta buatkan satey, ikutkan hati den, alahaiiiii makan kedai kn senang, trus siap. Tapi dia nak jugak nak jugak nak jugak. Huhu.


Saya mmhmi org puasa klu nk menu tuu, tuuuu yg dia nk jgk xkisah apa halangan. Huhu


Tgk kgigihan incik lalan buang tulang pd ayam, ok lah, iols buatkn


BAHAN-BAHAN

1kg daging/isi ayam dipotong kecil
3 btg serai
3 ulas bawang putih
1 cm halia
1 cm kunyit hidup ( kalau takde serbuk kunyit pun bole)
1 cm lengkuas
2 sudu ketumbar biji
2 sudu jintan manis
1 sudu jintan pahit
3 sudu madu
2 sudu gula
1 sudu kecil garam


Semua bahan kat atas kecuali ayam/daging dikisar halus. Letak sikit minyak.


Perap ayam/daging semalaman @ 4jam pun okey jugak. Ha, tips, rendam lidi semalaman, barulah bile bakar lidi tak hangus.


Pastu siappp,
Makan dengan senang hati.
Cicah dengan kuah kacang !
Sedap sangatt !
:)



Lady faizal,
Fatinfashiekin

HAI DADDY



Rutin hari2,
Sebelum pergi school ambil gambar,
Whatsapp kat daddy muka budak gedik ni.



Caption :
"Hai daddy! Rasa nak cium B takkkkk"



B kalau sengih mesti keluarkan lidah,
Ikut peel sapeeee entah.
Melecis betul bak kata jawarian hehe



Lady faizal,
FatinFashiekin


SUNATKAN BAYI PEREMPUAN KAT MELAKA

Asyik bertangguh je nak sunatkan B,
Tapi memandangkan dah nk raye dn kesian pula kt B kalau dah 5bulan above br nk sunat, da ank dare masetu haha. Malu da nnti dia (see, mak over pk llebih)


Sbelum dia nk sunat,
Saya banyak gila pk,
Almaklumlaa x pernh ada penglmn,
Kepala saya duk bayangkan cara sunat orang lelaki tu. Lol


Untung dapat suami duda ada anak ni, so dia dah berpengalaman, dia cool je, siap kata "saya sunatkan pun boleh" tapi ahhh ! No no. Doktr manusia pun incik lalan, tk kan saya bagi, enth, saya mpunyai ketidak keyakinan pd incik lalan, mungkn klu org lain respect dia, but me dah hri2 tgk kegilaan dia, so dlm otak sy kata "noo, jgn bt gila, jgn cari penyakit, x mmasal anak xde ******** nanti" (sila pk sdri bhgian bbintg) hahahhahaah


Last week kami ke klinik mawar pakar pemedahan jasin, tertarik dengan nama "mawar" terus trbayangkan seorang doktr wanita yg sopan santun, manis, ayu dn gdis terakhir yg masih polos bbaju kurung bunga2 kecil **pang! Byk btl imaginasi aku ni** but eh serius la kn, mawar, sgt klasik nama ni.


Masuk je daftar kat kaunter staff klinik minta mykad B, alamak ! Sy baru tringt blm amik mykad B ! Aduhhhhhhhh (-_-) bila nk blari pi jpn ni. Kt blkg incik lalan da bebel2 sbb saya x ambil mykad kaseh lg sbb jpn dekat je, jpn pgh jaye tu, org pn xramai, tp sy yg malas.


Ok lps 10minit saya dpanggil,
Masani saya yg nervouse, siap pesan kat incik lalan dn saya kata "kalau B nangis, saya ikut ngis" pastu incik lalan tarik tudung saya (-_-) saya suh dia yg masuk, dia xnk sbb prosuder utk bby girl dn doc girl kan.


Masuk je bilik doc,
Oh bukan mawar ! Tapi duri ! Doktr lelaki la weii, mnede bbju kurung bunga kecil2, hahhaha. Kureng sket sbb doktr x friendly, x bcakap sepatah langsung, angkt kple mnoleh kite psakit ni pn x, gye mcm sy ni ex dia yg pnh bt hal dn dibenci huhu yg bckap pbantu dia je, tu pn sbb nk bukakn slua B, doc nye senyp je, apapn x cakap, lps settle B dia duk mje dia bt hal lain, saya yg tmanggu blur da siap ke. prosuder sunat x sampai 1 minit pun, dn my B x ngis pun, musykil btl,


Klua bilik je cas RM40. Klu la sy thu bgini, better gi klinik jelita kt bukit gmbir, doktr ny cntik, lmh lembut, cas pn RM13 shja ( sbb dh call dlu ) cme x sempt nk ksana sbb free je slu sy kt melaka, tu yg gi klinik melaka. Tp saya xde lh bkite duit. Klu prosuder doc tu okey, rm100 sminit pn xralat rseny sbb npk pkhidmtn mesra pelanggan, ni x, masamm je.


Mayb sbb kerja sy pn dlm khidmt planggan, saya sgt pntingkn kceriaan, keramahan, tiap kli org dtg fmasi, so bila sy pula kne stuasi mmerlukn pkhidmtn dn x dlyan baik, sy rasa sgt x syok.


Apapun, bnda da jd, mybe doc tu bmsalh dgn bini ke kn mnethu doc tu dpt bini spesis sy yg kuat bebel even mgenai rumah ade cicak haha.


Incik lalan pesan "anak pmpn lepasni, biar saya sunatkan" marah betul dia


**B pi sunat pki bju tidur sbb da nj magrib masani**


Lady faizal,
Fatinfashiekin

BLOG

Bt blog saje je sbb suke mbebel,
Incik lalan bt kan blog ni,
Dia yg suruh. X sangka da dekat 6tahun diari ni...


Suka tulis blog supaya bila saya meninggalke suami boleh lah baca blog saya, kenangan cinta kami hahahaha. Biar dia baca sambil merembes air mata dn hingus baca kisah kami yg saya rakam kt sini acecece hahaha



Dulu tulis blog antra saya dan incik lalan, skg dah ada anak, ofcz la nk anak baca dn th btpe bnyawa nya dia dalam jiwa saya ! Kalau saya tk ada, supaya dia tahu betapa saya sayangkan daddy dia dn dia. Supaya dia sygkn daddy dia dn jaga daddy dia mcmna saya jaga :)



Cuma sekarang tukis blog tak sekerap dulu, sekarang bila masa free je menghadap anak dan suami, so bnyak benda byk benda nk cerita tapi hang.


Ha, skg kaseh da 4bulan,
Genap 4bulan trs mniarap,
Skg da kemaruk sangat meniarap sampai saya risau..


Incik lalan pula slu btekak dengan saya kata kaseh ikut muka dia. Nyampah sgt ! Haha

Haih,
Bila kenang balik sejarah blog ni,
Rasa kelakar ada, rsa gembira pun ada, dari bujang-tunang-kahwin-emak2



Korang yg bujang,
Kawin laaaaaaa.
Best tauuuuuuuuu


Lady faizal,
Fatinfashiekin

MORNING VIEW


My morning view :)
Sorang baru pandai meniarap,
Sorang lagi sengaja biar ank ‎yg baru beljr mniarap tu tersengguk sengguk cium dia.



Lady faizal,
FatinFashiekin


HAPPY FAMILY

I love you,
You love me,
We are happy family,
With a big big hug
And a kiss from me to you,
I love youuuuu

KAKAK TIRI BERJUMPA ADIK BARU

Ni pertama kali nk temukan B dengan kakak tiri dia alisya dan akila. Sejujurnya saya sgt risau, risau kalau mereka cemburu dengan B. Yela, B kan baby lagi, mestilah tumpuan pada B sgt tinggi. Sebelum ni tumpuan pada kakak dn adik shja.


Tapi x sangka,
Incik lalan kata kereta jemput kakak adik, masuk je kereta.
Terus kakak adik tanya
"Kaseh ada ke bah"
Incik lalan terkejut mcmna kakk adik tahu nama B ialah kaseh,
Masa incik lalan cerita,
Saya pun terkejut.


Incik lalan tanya lah kakak adik camna tahu nama baby kaseh ? Kakak adik jawab "ibu bagitahu masa kakak adik kat melaka" (ofcz la bercakap dgn loghat kedah, saya terjemah hehe)


Saya pn baru teringat !
Masa kakak adik dtg melaka saya tgh 7bulan pregnnt so masa dalam kereta kami berborak, sama2 bbincg nk letak nama baby apa, so kami plan letak "kaseh" klu ikutkn adik nk letak "shakira" tp pangkal tu S so saya tk minat. Adik asyik sebut nk sgt shakira. Pastu saye kata "elehhh mesti shakira tu kawan sekolah adik dan dia cantik kannnnnnn sbbtu adik suh letak shakira kannnn" huhu


Sampai je rumah incik lalan,
Adik kakak terus brebut nk peluk kaseh. Berebut tukarkn pampers. Berebut bagi susu. Berebut nk pangku. Hehe


Legaaaa hati saya mereka terima kaseh dengan hati terbuka :)


Kalau incik lalan rsau cara mereka pegang baby, mereka marah kata "kalot laaa abah niiiiiii ! Eee kalott"
Hahahaha

BALIK KEDAH

Mula2 nk balik kedah,
Risau juga.
Yela, pertama kali bawa baby jalan jauh. Saya duk bayangkan pinggang lenguh sbb memangku anak,
Memanglah ada carseat, tapi rasa kesian pada baby, saya sendiri duduk lenguh takkan nak bagi B duduk carseat lama.


Puas duk pk dn kata pada incik lalan "camna ni yang, camna ni yang"


Tapi,
Malam sebelum balik kedah,
Tgk2 incik lalan duk adjust kereta.


Tgk2, wah !
Selesa gilaaa.
Boleh baring 3 orang dewasa kat belakang tau.


Kami gerak pkl 11 malam,
Pukul 6 pagi sampai sungai perak,
Subuh pastu kami sekeluarga tidur kat belakang kereta, nasib baik tinted, orang tak perasan, kalau perasan pun xkisah, rela ditangkap basah dengan suami sendiri hahhaa

Anak saya lagi syok,
Angkat dia masuk kereta masa tgh tidur, sedar2 je pukul 10pagi da sampai kedah. Kemain lena dia tidur.



Sampai je kedah, pi pasar kepala batas, cari barang dapur, barulah balik rumah mertua :)


Syok !
Camni nak balik kg selalu pun selesa, incik lalan siap sakit hati tgk iols tidur len kat belakang haha


Lady faizal,
Fatinfashiekin