FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SUNATKAN BAYI PEREMPUAN KAT MELAKA

Asyik bertangguh je nak sunatkan B,
Tapi memandangkan dah nk raye dn kesian pula kt B kalau dah 5bulan above br nk sunat, da ank dare masetu haha. Malu da nnti dia (see, mak over pk llebih)


Sbelum dia nk sunat,
Saya banyak gila pk,
Almaklumlaa x pernh ada penglmn,
Kepala saya duk bayangkan cara sunat orang lelaki tu. Lol


Untung dapat suami duda ada anak ni, so dia dah berpengalaman, dia cool je, siap kata "saya sunatkan pun boleh" tapi ahhh ! No no. Doktr manusia pun incik lalan, tk kan saya bagi, enth, saya mpunyai ketidak keyakinan pd incik lalan, mungkn klu org lain respect dia, but me dah hri2 tgk kegilaan dia, so dlm otak sy kata "noo, jgn bt gila, jgn cari penyakit, x mmasal anak xde ******** nanti" (sila pk sdri bhgian bbintg) hahahhahaah


Last week kami ke klinik mawar pakar pemedahan jasin, tertarik dengan nama "mawar" terus trbayangkan seorang doktr wanita yg sopan santun, manis, ayu dn gdis terakhir yg masih polos bbaju kurung bunga2 kecil **pang! Byk btl imaginasi aku ni** but eh serius la kn, mawar, sgt klasik nama ni.


Masuk je daftar kat kaunter staff klinik minta mykad B, alamak ! Sy baru tringt blm amik mykad B ! Aduhhhhhhhh (-_-) bila nk blari pi jpn ni. Kt blkg incik lalan da bebel2 sbb saya x ambil mykad kaseh lg sbb jpn dekat je, jpn pgh jaye tu, org pn xramai, tp sy yg malas.


Ok lps 10minit saya dpanggil,
Masani saya yg nervouse, siap pesan kat incik lalan dn saya kata "kalau B nangis, saya ikut ngis" pastu incik lalan tarik tudung saya (-_-) saya suh dia yg masuk, dia xnk sbb prosuder utk bby girl dn doc girl kan.


Masuk je bilik doc,
Oh bukan mawar ! Tapi duri ! Doktr lelaki la weii, mnede bbju kurung bunga kecil2, hahhaha. Kureng sket sbb doktr x friendly, x bcakap sepatah langsung, angkt kple mnoleh kite psakit ni pn x, gye mcm sy ni ex dia yg pnh bt hal dn dibenci huhu yg bckap pbantu dia je, tu pn sbb nk bukakn slua B, doc nye senyp je, apapn x cakap, lps settle B dia duk mje dia bt hal lain, saya yg tmanggu blur da siap ke. prosuder sunat x sampai 1 minit pun, dn my B x ngis pun, musykil btl,


Klua bilik je cas RM40. Klu la sy thu bgini, better gi klinik jelita kt bukit gmbir, doktr ny cntik, lmh lembut, cas pn RM13 shja ( sbb dh call dlu ) cme x sempt nk ksana sbb free je slu sy kt melaka, tu yg gi klinik melaka. Tp saya xde lh bkite duit. Klu prosuder doc tu okey, rm100 sminit pn xralat rseny sbb npk pkhidmtn mesra pelanggan, ni x, masamm je.


Mayb sbb kerja sy pn dlm khidmt planggan, saya sgt pntingkn kceriaan, keramahan, tiap kli org dtg fmasi, so bila sy pula kne stuasi mmerlukn pkhidmtn dn x dlyan baik, sy rasa sgt x syok.


Apapun, bnda da jd, mybe doc tu bmsalh dgn bini ke kn mnethu doc tu dpt bini spesis sy yg kuat bebel even mgenai rumah ade cicak haha.


Incik lalan pesan "anak pmpn lepasni, biar saya sunatkan" marah betul dia


**B pi sunat pki bju tidur sbb da nj magrib masani**


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: