FOLLOWER

NUFFNANG ADS

NAK BALIK KEDAH

Yeay nak balik kedah, so sebelum balik haritu pi shopping baju lah, apa lagi 😍 tapi baju suami dengan anak, mommy punye baju dah berlambak dah, lagi2 sekarang online, tiap minggu posmen datang rumah i, shopping hujung jari, kalau shopping dengan incik lalan, sejak ada anak ni kelam kabut kelibut, so bila shopping online, rasa tenang dan girang 😂😂


Yeay ! Next week balik kedah ! Yeay ambil kakak dengan adik, last year kakak adik jumpa kaseh tapi kaseh still tak kenal, sekarang kaseh dah bijak, boleh main dengan kakak adik,


Yeay ! Daddy ajak jalan2. Yeay !!!!! Sebelum ni bkerja so kelam kabut, sekarang dah bekerja sendiri dan kat rumah, boleh spend masa utk kakak dab adik sepuasnya 😍

Tak sabar nk kiss kakak dan adik,
Borak2 dengan dieorang,
Tak sabar nak cerita tentang bisnes saya ni kat mereka, supaya kakak adik tahu la apa lah mommy dia buat. Masa saya pregnant kan kaseh ada cerita ttg daddy dia ada tanam pisang dan kbun utk future mereka, so skg nk tunjuk apa saya buat pula, boleh teman i cod kerepek, mesti dieorang seronok dapat berjalan nanti 😍 nak cerita kenapa nama company mommy dia "lalan_food" 😘


Eee tak sabarrr !


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: