FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HAPPY ANNIVERSARY KE 2




**dah celebrate kat langkawi haritu, so kalini, balik kedah pula πŸ˜‡ kan nak belikan sofa mak mertua πŸ˜‡



Happy 2nd anniversary utk kami πŸ˜‡cpt mase blalu, x sangke, pknlan dari salah no (dulu i xde facebook, serius salah nombr),, then i pula kcwe putus cinte kmudian ramah2 dgn dia, dia pula bt fake bnama lalan dn seorg bellboy (sbb dia xpcye pd sy hehe), dia kata duk muar dn i kata "i muar lah!" Haha. Kenal trs i bawa jmp kluarga, semua sdara mara panggil dia lan. Then kntoi dia trs trang dia faizal seorg doktr, i bt2 merajuk πŸ˜‚then 2014 btunang/2015 kahwin dn terus mengandung/januari 2016 bersalin πŸ˜‡ july 2016 kami lahirkan pula @lalan_food. Semoga hubungan kami kekal sampai syurga πŸ˜‡kesimpulan, jodoh tu akan dtg even kdg2 dlm cara tak logik πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Sent from my iPhone
Lady faizal,
Fatinfashiekin


No comments: