FOLLOWER

NUFFNANG ADS

TWITTER : @fatinfashiekin

Salam. Malu betul.
Rasa ketinggalan zaman.

Pada tahun 2012,
Baru kenal apa tu twitter. HAHA
Okey lah. Lagi syok berbanding FB.

saya ni tak tahu apa-apa,
Terima kasih pada amad zaidi taharim cuz membantu menerangkan setiap button yang ada di twitter. Button @ , button # dan macey2 lagi lah. Haha.

Orang pertama saya follow : AZT sbb dia tok guru twitter saya ! Nak tanya orang lain nanti dieorang duk kata saya ni kuno. Huhu

Orang ke dua : incik lalan lah. Baru saya tahu dia ada twitter !! Tapi twitter tk bfungsi lah. Cuma akaun, apa-apa dia x ada update. Dia kan kurang bersosial. Bagaikan ikan didalam kuali. Ehehe

Orang pertama saya FOLLOWING !! Ofcz lah jejaka melaya idaman saya. Abam BETO KUSYAIRI yang hot dan seksi ituh. Hehe.

Kalau korang ada twitter. Follow me okeh. Dan kalau saya nampak terkiat2 nk reply tweet u all. Harap maaf. Patik budak baru belajar ;)

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

~M-i-M~ said...

salam..
mcm mana boleh post blog guna BB??

FatiNoveLa said...

wsalam :)

senang je. mula2 pi dashboard.. SETTING -> MOBILE AND EMAIL -> POSTING USING EMAIL -> PUBLISH EMAIL IMMEDIATELY. tu je,

pling penting, INGAT "posting using email" punye address tu ye :)

~M-i-M~ said...

ok2..
thnx..

patik budak baru belajar..
:)

~M-i-M~ said...

email tu tulis email kita??

FatiNoveLa said...

Haha.xpa, skg dah tahu kan ? So marilah post blog mgunekan BB byak2. Hehe. Segalanya hanya dhujung jari ;)

FatiNoveLa said...

A,ah. Ada ruangan kosong tu. Isi kan nama. Macam saya Fatinfashiekin@yahoo.com TAPI bila kat situ jadi. Fatinfashiekin.EKIN@blogger.com. Haa. Mcmtu. So nk post apa2 postkan ke fatinfashiekin.EKIN@blogger.com tu lah. CONTOH.

~M-i-M~ said...

ok2..
thx..