FOLLOWER

NUFFNANG ADS

FAMILY

Allhamdulillah,
Settle belikan mama dan aza baju raya, next abah / danny dn awal 😇


Untuk mertua,
I dengan incik lalan decide nak belikn sofa. Mule2 memang incik lalan dah promise nak belikan saya sofa. Saya pn berangan la bukan main.


But then,
Hati i rasa tak nak sofa,
I kata "sayang, ape kata kite beli kan mak sofa, dah nak raya, mak ayah mesti happy"..


I tak nak sofa sebab i rasa masih tak perlu. Sofa ada lagi. So kalau i still beli tapi kepuasan tu tak ada, buat apa kan ?


Dan, sebenarnya,
Kepuasan happy kan keluarga tu lagi best. Macam i dengan incik lalan, jarang balik kedah, so even kami jauh, kami nak mak ayah tahu, kami sangat ambil berat pasal mereka.


To my family,
To my family in law,
Kami sayanggggg semua,
Doakan akak senang didunia dan akhirat, nanti kita p mekah sama2 ye 😇😇


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: