FOLLOWER

NUFFNANG ADS

LALAN FOOD

Rindu custmer service wei !!
Lepas spm terus didedahkan dengan custmer servce, selalu bercakap dengan orang, selalu beramah mesre dengan orang.


Sekarang termasuk dalam online business ni, kuasa dari mulut beralih ke tangan, Allhamdulillah kerepek laku, tapi mulut ni rase tak best kaku, huhu


Yela, bukannye la i membisu je kat rumah, tp rindu nk approach orang supaya membeli.. usik2 orang.. hish.


Sampai i rase nak je call kaklai, dan kata nk keje kt famasi weekend tnp gaji pun xpe lah, asalkan dapat buat custmer service. Tapi, kaseh nak campak mna..haha


Actually ada dpt invitation untk buka booth, tapi masalahnye, stok sentiasa permintaan tinggi, nak ada free sebungkus pn x sempat, laku-laku **Allhamdulillah..


Hmm,
Tak pe,
Sekarang berangan dulu lah nak setup macammana kalau dapat buka booth nanti, nanti stok banyak, ada je event, join (macam banyak masa je) huhu bukan apa, event mcmtu boleh asahkan skill approach custmer tau, lagi best berbanding online.


Online best part hari2 masuk duit, hari2 orang oder.. cume kategori mulut kepoh mcm i, macam rase rahang kaku laa da lame x bercakap 😆


Incik lalan :
Sayang tu makan banyak bontot ayam, tu banyak cakap, mulut da mcm ayam hilang anak, hahahah

Saya :
😒😒😒😒eh doktor ayam ni 😒😒


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: