FOLLOWER

NUFFNANG ADS

JOM TAMBAH ANAK

Saya :
Yang, 2017 nak masuk slot tambah anak tak ?


Incik lalan :
Silih ganti, tahun ni biak duit, tahun depan biak anak

😂😂😂

Mentang2 doktor vet, suke hati nak biak biak kan kite 😂😂😂😂

_______________________________________

elaun tahunan isteri dah segedebuk masuk dalam akaun macam jatuh dari langit, tak sia2 jadi surirumah. Tak sia2 kahwin dengan ahmad faizal sulaiman 😂😂 Plan ? Jom ikea 😘 i kan isteri yang baik, utamakan rumahtangga gituhhh 😝 nak cantik2 kan rumah untuk anak dan suami tsayang 😆😆


incik lalan bagi cuti weekend ni je sebab next week ni 55kg kerepek dah masuk tempahan, belum campur kak nana lagi ni... Nak kerepek whatsapp 0196529329 tau. TAPI ni oder untuk selepas 28hb tau, minggu depan punya oder dah full. Tq custmer ! Doakan i murah rezeki ye. 😘


Ok lah nk get ready balik pagoh untuk edar buahtangan utk org masjid sempene birthday our lil princess, bye 😍

*da nak habis januari,
Bile la nak angkut barang pindah ke kedai 😲 busyyy sangat 😩

No comments: