FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SHOPPING RAYA

Pecah rekod,
Shopping raya sampai rumah 3pagi,
Sampai rumah nk transfer barang yang dibeli, get ready lauk sahur, fuhh,


4.30 pagi tidur jap, 6.45pagi kelam kabut bangun terus mengemas rumah. B dgn incik lalan tidur sambil berpelukkan sampai pukul10pagi. Tu pun terjaga sebab saya buka tingkap utk dilap dan dia silau. But actually lg suka dia tidur sbb boleh jaga kan B.. Kalau B dan incik lalan bangun, agak payah saya nk mengemas rumah. Sbb mereka suka buat sepah, B dah pandai baling2 mainn kat tangan, daddy dia pula ade jeee projek masa lapang utk dipunggah.


Peh ! Memang kelam kabut,
Tapi tu lah, since jadi hemak-hemak ni memang kepoh kecoh dan gocoh mengenai persiapan raye.


Baju raya saya sehelai je,
Anak punya baju berhelai helai helai,
Sepit rambut dia lagi, stoking dia lagi, kasut raya dia lagi, kalau boleh nk sedondon semua.

Dah beli, nnti konon2 x cantik, ajak suami cari lain, nasib baik suami sayang anak, so dia pn memang nak anak comel2. Kkadang datang juga mood malas nk gi shopping complex, tapi incik lalan yg over kata raya pertama gaun baby kena sedondon sekeluarga la. So jenuh mencri dress warna hijau (semua gaun byk pink, wrna aneh2 utk baby, mahall) **berpeluh dahi**


Raya lagi 3 hari,
Percayalah selagi x raya perkataan "shopping raya" tak kan berakhir hahahahah 😂😂😂😂


Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: