FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DOKTOR TANI



Saya ni konon lah jadi PA suami bahagian marketing, bincang2 dengan dia yg kite kene explore dunia online bab pertanian, bantu usahawan yang baru nak naik..


daddy cookies page yg saya buat untuk dia pun dh dapat 1300++ like tanpa buat apa-apa. So ni, saya saje je create page untuk pertanian suami tu.. kiranya, kami ni pembekal lah..


Tetibe,
Sambutan not bad,
Tapi maaf lah ye,
Stok orang dah booking untuk bulan 12 ni,
Bulan januari pun, sapa cepat, dia dapat ye.




Lady faizal,
FatinFashiekin



No comments: