FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MACAM-MACAM RAGAM


Haha. Saya nk cari lah novel "Aku dipinang Duda" ni! Macam syokkk je. Tak pun saya tulis novel sendiri "Hatiku dicuri Duda Idaman" hahahahaha.


Dalam this week incik lalan akan outstation,
Risau. Sebab jauh sangat dari dia.‎
Since kahwin, segala keberanian dalam diri saya ni HILANG. Since kahwin, segala kekuatan saya ni HILANG. Almaklumlah sejak dh ada pelindung ni.


Ye, dulu langsung saya tak heran dengan hantu, sekarangggg, mimpi ngeri pun nangis. Ye, dulu kene parang sampai koyak kulit pn diam je, sbb tahu salah sendiri, sekarang, kena pisau masa potong ayam terus MMS suami dan nangis. Tapi, ingat laki aku layan. Makin dia picit luka tu ada. Dia kata "saya doktor, saya tahu apa nak buat" dia tekan kuat konon hentikan darah. Dia pk saya seekor ayammmmm T_T‎


Minggu ni dia pening nk kena bagi ceramah,
Then saya kata,

Saya : seronoknya kalau awak tengah2 ceramah, lepastu saya ada dalam tu, tiba2 saya akan angkat tangan tinggi2 dan kata "doc, maaf, saya tak faham lah dengan apa doc ‎terangkan, doc terangkan laju sangat. Ulang please" saya kenakan awak. Dlam bilik tu, tak ada siapa tahu saya wife awak. Mesti awak terkulat-kulat. Padan muka awak hahaha


Incik lalan : awak ingat saya heran, saya balas lah "kenapa awak lembab sangat, siapa nama awak? FatinFashiekin? Oh, bukan seorang yang bernama berkenaan memiliki iq yang kurang cekap, no wonder la" -dia gelak besar


Saya :‎ lepastu waktu break untuk lunch, saya akan datang kat meja awak ngorat awak ajak awak lunch, yela, semua orang tak tahu saya wife awak. Saya saja lah buat gedik2 kat awak. Hahahaha.


Incik lalan : eh, saya pun buat2 tak kenal awak, saya ajak orang yang cantik untuk lunch, panas kan awak. Lepastu tinggalkan awak. Mesti awak bengang hahahaha


Saya : *kerling dia tajam tanpa kerlip*

Incik lalan : yelaaaa, betullah saya cakap.


Laki saya kalau diajak bergurau,
Joke berdarah hidung dia balas.


________________________________________‎

Ni nak outstation, pujuk2 nak suruh teman beli luggage beg baru, dia shopping mane reti sorang2, nak berteman, dia tak selese promoter ikut dia, saya malas nk ke shopping cmplx since ngandung ni, nk jalan2, mengah, kadang2 tengah jalan berdiri rasa berpeluh nak pitam tau. Tu yg suka duk rumah. Dia pujuk saya sampai tahap gigit2 saya punya lengan, jgn korang bayangkan gigitan cinta pula, tak, ni gigitan nganga mulut luas2 dan masukkan sebatang lengan saya dalam mulut dia. Masatu saya tengah duk mengiron baju, nasib tak tepek seterika kat muka dia. Hahahaha. 


Tapi memang saya tak bagi lah. Kat rumah dah banyak luggage dah, siapa nk guna? Ehem! Lain lah kalau iols ikut, ehem! Hahahaha *motip sangat kan*



‎Lady faizal,
FatinFashiekin

No comments: