FOLLOWER

NUFFNANG ADS

LIRIK LAGU ELEENA HARRIS - TERLALU RINDU


Tengah syok-syok rehat kat farmasi,
Tetibe incik lalan call
"Buka suriaFM sekarang!"

Kalot saya buka suriaFM,
Bila buka, aik, lagu Mnasir? 
Biar betul. Huhu


Saya :
Kenapa dengan radio? 

Incik lalan :
Lambat.‎

Saya :
Ada apa kat radio?

Incik lalan :
Kat radio ada apa?

Saya : 
Ada lagu. Lagu apaaaaa? 

Incik lalan :
Helena arris punya lagu, lagu untuk awak bila saya outstation nanti. Heehe

Saya :
Lagu TERLALU RINDU!  Hehe. Actually, sebelum ni pun dah dengar, dah terfikir dah, kalau awak outstation nanti nk bagi lagu ni kat awak. But, actually pun, sebelum awak outstation saya memang dah sllu nyanyi lagu tu. Otw balik melaka kalau follow kereta awak, kt dalam kereta saya nyanyi2 lagu tu. Rasa bahagia sangat! Haha

Incik lalan :‎
Elehh. Lagu tu untuk awak, bila saya kat sana nanti hehe :) 


_______________________________________

Eleena Harris - Terlalu Rindu

Https://m.youtube.com/watch?v=k2-391vm6Uc


Cahaya mentari di pagi hari
Sinarnya kaburi pandanganku ini
Hembusan angin menemani perjalananku
Yang menuju ke hatimu kekasih

Tapi mengapa ku masih rasa begini
Bila mahu bertemu mahu saja jerit

Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu

Oh bulan mana bintang
Mana dia kekasih seorang
Bantulah aku, aku dah buntu
Bintang di langit janganlah bersembunyi
Usahlah membisu bilang dia rindu aku

Ku tak perlu semua hadiah darimu
Ku cuma mahu kau ada depanku
Ku tak perlu semua hadiah darimu
Ku cuma mahu kau ada di depanku

Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu

Oh bulan mana bintang
Mana dia kekasih seorang
Bantulah aku, aku dah buntu
Bintang di langit janganlah bersembunyi
Usahlah membisu bila dia rindu aku

Cuba padamkan lampu lihat apa kau mampu
Jangan risau aku bantu
Setiap kerinduan tak dapat ditiupkan
Walaupun angin lembut bayu
Cuba kau teroka jauh sebentar
Kalau takut cuba intai tengok dunia sebenar
Tak perlu laju lari takut tidak menjadi
Mahu saja aku berdikari

Hembusan angin menemani perjalananku
Yang menuju ke hatimu kekasih
Tapi mengapa ku masih rasa begini
Bila mahu bertemu mahu saja jerit

Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu

Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu‎.‎


Lady faizal,
FatinFashiekin

No comments: