FOLLOWER

NUFFNANG ADS

RAYA HAJI 2015


Tahun ni, turn raya haji di johor! 
Kena lah adil.
Hari raya aidilfitri - kedah
Hari raya aidiladha - johor


Next year, rotate lagi,
Hari raya aidilfitri - johor
Hari raya aidiladha - kedah


Baru lah adil dan saksama,
Even saya memanglah duk dijohor,
Tapi feeling raya tu lain,
Bila raya mama iols mesti masak sedap2,
Kepuasan raya adalah air tangan mama.
Sup tulang diraya haji memanggg superbbb, 


Tahun ni raya haji pertama as husband and wife,
Pagi raya tu solat raya,
Then ziarah tok.
Lepas habis aktiviti ziarah mziarah,
Aktiviti dapur bermula !!
Daging lembu dan kambing lah penuhi meja,
Untill now... sup tulang mama mjd igauan.
Haha


Incik lalan pun mengah perut raya dirumah saya,
Yela, pagi juadah lain,
Tengahari juadah lain,
Pukul 3 juadah lain,
Petang juadah lain,
Malam juadah lain,
Sampai dia ngadu perut dia dh xde ruang.



Apapunnn,
Rindu juga kat kedah,
Rindu pada laksa mak.
Tahun ni buat korban di kedah,
Tk pa, InsyaAllah ada rzki next year kami bt korban kat sana pula :)



Lady faizal,
FatinFashiekin


No comments: