FOLLOWER

NUFFNANG ADS

PENJAGAAN ISTERI HAMIL



Since kes saya keluar wad,
Incik lalan memang anti kalau saya buat kerja berat,
Incik lalan memang anti kalau saya jln laju,
Incik lalan memang anti kalau saya mencangkung,
Incik lalan lagi anti bila saya drive sebab dia tahu isteri dia ni kalau bawa kereta mengalahkan pelumba formula1. Hahaha.


So semalam balik kerja,
Dia dah tunggu saya awal-awal,
Dia follow saya balik sampai rumah melaka,
Dia nak makesure yang saya tak merempit masa memandu, kalau saya tekan laju sikit terus dia call "bawa kereta laju-laju nak ke mana? ".. padahal saya bawa 80kmj kot, perlahan gila.. boleh dia kata saya bawa laju??


Bukan part drive je,
Part makan pun dia alert,
Saya suka sup2 @ tomyam sekarang,
Saya suka hirup kuah,
Incik lalan marahhhhh bila sy tak makan nasi,
Dia kata : "baby nak makan nasi, skg makan nasi"
So terkulat-kulat iols paksa diri menelah.


aha, tadi ada appointmnt dgn doktr,
Saya infom doktor ttg masalah kerap kencing,
Saya kata :
"Doktor tiap 10minit saya nk ke toilet, sampaikan dah tak larat, tenaga dh hilang, rasa seram sejuk nak demam, saya ada sakit buah pinggang ke! "


Doktor tu gelak tgk saya panik,
"Tak lah puan, warna urine pun cantik ni, baby dah membesar, memang normel perkara ni"


Legaaa dengar,
Sepanjang hari laa saya duk pikir
"Sakit buah pinggang ke ni"
Hahahah


Lady faizal,
Fatinfashiekin



No comments: