FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BERKAHWIN DENGAN DUDA


Me : yang, quinny sroller cun yang!! Beli yangg..
Incik lalan : tak payah, tak guna, biar saya dukung anak.
Me : (-_-") boringg


Me : yang, nanti kite beli buai elektrik je lah ea, senang tidur kan baby.
Incik lalan : tak payah, nanti lagi susah bila elektrik tak ada, tidur kn dia atas tilam, tepuk2 je dia.
Me : (-_-") boringg


Me : yang, nanti kite shopping baju baby banyak2 ea, geram lah! 
Incik lalan : tak payah, 2 3 helai dh cukup sebab baby cepat membesar
Me : (-_-") boringg


Me : nk belikn bby puting jenama avent! Sbb jenama tu bagus.
Incik lalan : tak payah, jgn ajar anak hisap puting, tk perlu benda2 mcmtu, botol susu je tak pa sbb awk kerja‎
Me : (-_-") boringg


‎Me : ha! Nk belikn tmpt tdr bby. Baby cot! Dalam tu letak teddy bear. Cute..
Incik lalan : tak payah, tak adanya baby tidur dalam tu, dia mesti nak dengan mommy dia sbb nk myusu.
Me : (-_-") boringg


See? Bila kahwin dengan duda yg ada anak,
Disebabkan mereka berpengalaman luas,
So dieorang belajar dari pengalaman.
Kalau ikut nafsu saya ni, semua complete set beli.


Boring--
Habis tu nak beli apa? 
Semua tak dibagi beli.


Cuma,
Yang best dengan duda,
Dia tak kisah nk dukong anak / tidurkan anak / bagi anak susu. Dieorang dah berpengalaman. So boleh lah nanti iols merengek-rengek kata "alaaa, buat kan laa, tak tahuuuuuuu" hahahahah. Taktik-taktik. Kena makesure taktik ni menjadi ;p



Lady faizal,
FatinFashiekin





2 comments:

MizzTina said...

hahahah...iols kawen dgn duda ada anak gak.. tp ada la permintaan di atas yg dia tunaikan sbb alasan, "guna duit sy".. taktik menjadi..kehkehkeh

cik hani said...

alahaii..
mummy dia tak dapat nak beli semua sebab daddy dia dah ada pengalaman dgn anak. jadi daddy dah tahu apa yang anak nak, n yang anak takkan nak..

jimat duit macam ni.
boleh guna duit untuk kegunaan lain pulak..

baby coat comel, kami ni pun geram je tengok