FOLLOWER

NUFFNANG ADS

STICKER #fashiekinfaizal


I ni bute bab2 editing,
Segala dalam kepala I ni "zero"

Tapi ada niat dihati nak buat sendiri,
Untuk ada kepuasan,
Yela kahwin hanya sekali,
So nak lah ada rasa kepuasan sambil mjerit dalam hati "I did it!!!!!!" hehe


So sticker ni I akan tampal pada goodie bag seperti air mineral / mug ke. Ok, brg goodie bag tak cari lagi. Last weekend busy, next weekend InsyaAllah akan usahakan masa untuk settlekan perkara yang masih tak settle.

Prop photobooth pun gigih saya buat! Hehe.
Next entry okehhhh ;p


Lady faizal,
Fatinfashiekin




No comments: