FOLLOWER

NUFFNANG ADS

INSTANT SHAWL MURAH TAPI BERBALOI


I bukan lah jenis wanita yang confident pada bentuk wajah sendiri. Sentiasa merasakan muka saya bulatt macam kualiii. Selalu jelouse tengok perempuan2 lain yang confident pakai shawl melekap kat dahi. 


Pernah juga lah I pakai shawl lilit2 then lekap kat dahi, tapi, rasa berkilau kilau je dahi. Dagu pula rasa tak selesa, asyik ternganga-nganga macam ikan flower horn tau.


I ni dah lah tak suka shawl melekap kat dahi, tudung awning keras kat kepala tu pun I tak suka, sbb buatkan wajah kita nampak emak-emak sangat. So I selesa gila dengan tudung bawal, kalau rasa bosan dengan gaya bawal biasa, iols akan godek2 gaya adijuma, tapi mmg confident dengan bawal je lah.




2hari lepas, ada permenent custmer (kak lin), even custmer, tapi kami dah ngam, banyak benda share sebb kak lin ni rock, syok borak dengan dia.


Nak dijadikan cerita, adik kak lin, owner kilang tudung, so kak lin bawa shawl ke farmasi. Mula2 I ni sekadar pegang2 lah, then jeling2, mula2 I ingatkan tak nak lah beli. ‎Tapi, cuba 1, terus jatuh cinta! 


I teruja dengan instant shawl sebab bila I pakai, shawl mudah dibentuk, x perlu lilit2 just sarung je. Very stylo okey. Dah lah stylo, selesa pula tu,‎ dan paling penting, shawl ni tak buat kan muka I bulat! Tapi manis. Hahahaa.


Kak lin jual pun ikut harga kilang,
Kalau blogger2 jual biasa nya RM55. Paling murah pun RM39 tu pun x masuk postage, dengan kaklin, veryy the murahhhh, RM20 je okehhh. 


Serius lah best.
Dan lagi satu, tak mudah kedut! 
Ambil dan sarung.
Mudah kan :)


Nak beli? 
Add fb kk lin : DanieLinda AlvierAlvina



Lady faizal,
Fatinfashiekin



4 comments:

Anonymous said...

Assalam..sy xjumpe fb k.lin yg jual shawl tu ..klu nk no hp die bole x..tq

Anonymous said...

Assalam sy xjumpe fb k.lin yg jual shawl tu.bole x klu nk no hp die..tq

FatiNoveLa said...

Wsalam. Ni no hp kklin +60 19-333 4202 :) boleh whtsapp dia k.

Anonymous said...

T.kasih byk ye..