FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DINZLY DANISH 6 TAHUN

Dinzly Danish adalah nama yg saya cari utk adk bongsu saya,
Dia sangat-sangat manja dengan saya,
Tidur pun dengan saya,
Kalau nk apa2 pun dengan saya,
Kalau ada orang usik pun dia akan ngdu pada saya.
Dia akan minta saya nyanyikan lagu labah-labah,
Dia akan minta saya beli kan ssuatu yg dia nak.
Yes, dia manja saya.

Kemana-mana pun saya,
Saya akan call my mom dn kata
"Adik mana?"

__________________________________________________

Happy birthday kesayangan kakak etin,
Dah besar dah yayang kakak,
Jadi anak yang soleh ye,
Adik kata dengan kakak nk jadi doktor macam abang lan kan,
Nak kaya, nak pandai, nak tolong orang,
Kalau kakak ke, mama abah sakit adik nk tolong kan,
Pastu adik kata nak ajak kita gi mekah ssama kan.

Kakak sayang yayang :)

___________________________________________________

Tak kanku biarkan walau ribut menyentakmu yang tidur
datang petir menyambar
jengking dan ular–kakak takkan berundur

nyamanlah arjuna beta
mimpikan yang indah saja
nanti bila kau buka mata
semua tak serupa

kan ada satu ketika kau tak tahu mana nak pergi
Jalan betul adinda,
tak jelas mata–ambil yang sarat duri

hiduplah arjuna beta
biarkan jasad yang luka
selama tuhanmu ada
takkan engkau tercela

ngeri tak terbayang mata
Kakak takkan ada sentiasa
nanti moga kau tak lupa
Kakak memujukmu adinda

hiduplah arjuna beta
biarkan jasad yang luka
selama tuhanmu ada
takkan engkau tercela

nyamanlah arjuna beta
mimpikan yang indah saja
nanti bila kau buka mata
semua tak serupa

Kakak sayang adik,
Fatinfashiekin

No comments: