FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BOOKING BRIDAL


Semalam kelam kabut membooking bridal,

Saya kn jenis last minute,
Tapi dikurniakan mama yg alert 24jam,
Asyik tanya "bila bila bila bila bilaaaaa nk booking bridal"

Saya ni pula, busy.
Kalau tak busy, cnfirm dh tenggek depan muka incik lalan.
Tu jelah rutin.

Tapi semalam setelah mama bebel2,
Gagah juga lah call owner bridal.

Bagus bridal yg saya pilih ni !
Dia siap datang rumah saya semata nk tgk lokasi,
Lepastu terus bg cdgan
"Awak punya pelamin akan disini sampai sini,
Akan tutup dinding ni-------- kalau kat luar,
Awak kena ada 2 kanopi"

Setelah bbincg,
Mama ajk dia masuk bilik pula,
Nk plan bilik pengantin.

*saya pucat lesi dah,
Bayangkan harga*

8.30pm,
Saya ke butik dia pula,
Dia suruh pilih baju dan pelamin,
Saya masih tak da kata putus,

Baju yg saya pakai ni,
Sesaja je,
Hehe

Akak tu kata "pakai baju ni,
Pastu tunjuk kat encik abang awak mne dia bkenan,
Nk kurung moden atau dress"

Saya jawab
"Takut klu dia npk trus ajk panggil tok kadi ni"
Haha

Ada 2 helai bj saya cuba,
Tpi yg lagi satu nampak saya gemukkk.
So x mo publish ; p

Mengenai tema / baju dn pelamin semua,
Saya tunggu incik lalan balik sini lh,
Nanti datang dengan dia :)

Owner butik pun kata
"Awak pilih pelamin yg awak nak,
Baju yang awk nk.. pastu tunjuk kt akk,
Nnti akk buat kan"

Syok!

Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: