FOLLOWER

NUFFNANG ADS

IDEA BAJU NIKAH

Sebenarnya saya blur dan confius,
Ada kah perlu menyewa baju nikah ?
Adakah perlu membeli baju nikah ready made ?
Adakah perlu membuat baju nikah dn htr ke tailor ?

Kalau sewa pun paling mahal RM500 ke 1K,
Kalau beli siap memang berpatutan tetapi dikhuatiri,
Baju yang dipakai sama dengan tetamu. Haha
Kalau nak custom made kat tailor,
Haih saya niiiii, tak pakar bab material baju,
Kalau sales girl tu tipu pun bukannya tahu,
Lepastu tak tahu nak buat jenis baju nikah macammna

Zaman sekarang,
Kat pasaran terlalu bersepah dengan lambakkan
Baju seperti baju pengantin.

So sekarang saya confius,
So sekarang saya rasa nk sewa je, senang,
Dah siap, tak pyah pikir2.

So sekarang incik lalan tak setuju,
Incik lalan kata
"Tak pa, saya tahu cari material kain utk wedding,
Awak ikut je saya" ---- ceh mamat ni. Haha

Ye dia mmg tahu,
Tp bb minat kami kontra,
Terutama pemilihan busana,
Almaklumlah, faktor umur. Huhu.

Kalau uols th mjahit ke,
Blh tlg saya utk bju nikah saya ni,
Atau share keserabutan persiapan,

Feel free to email me :
Fatinfashiekin@yahoo.com

Lady faizal,
Fatinfashiekin

No comments: