FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SINCE DIET



Assalamualaikum. 

Pencapaian teebaik untuk diri sendiri kurang dari 1 minggu, Saya clean !!!! No coffee & No nasi !! :)  52kg to 48kg to go ! Comeon !!
Cik lemak, sila lah hapuskn diri anda dari punggung, peha dn perut saya.
Sesungguhnya, sy kelihatan sgt katik cik lemak---


Since saya diet, incik lalan org paling aneh pndang saya, Dia mmg sllu ejek sy gemuk, tp sy thu dia x mksdkn,  Bila saya diet, hri ke5 diet kami dating, dia kata "Saya nk ejek sapa bulat dan buncit lepasni klu awk dh kurus nti" 

Before this klu sy makan, dia akan kata
"Awak ada bela jin ke dlm badan" huhu
Sekarang bila i'm on diet, dia siap tapaukn nasi aym plg mylerekn katanya, Asyik goda2 saya supaya saya cheat diet dn teman dia makan,
Asyik kata "makanlah, jgn pksa diri, makanlahhhhhhh"
Eleh, rasa sunyi lah tu x gaduh2 berebut peha ayam masa mkn. Hehe


Perbandingan saya :
Workout : 2 KG FOR TWO MONTH
diet atkins : 2 KG FOR TWO WEEK AND LESS :)

Macammana saya clean tanpa nasi dn kopi ?
Ok saya share,

Untuk pengetahuan, sy benci air kosong tau,
Bila minum rasa nk muntah, saya suka nescafe 3 in 1 dan coffee, But then, tiba2 tsentk mmikirkn bkilo gula sy teguk stiap hari, 4 tin coca cola make me sick,Saya addict dn bila xdpt coke dn coffee sy lemah,Saya lawan addict saya, saya minum air kosong..Even rasa nk muntah, saya teguk!
Rasa haus ingin kn minuman manis,
Saya teguk kg air kosong tu !!!
Dn kmudian saya berjaya :)


Cara saya mengawal nafsu saya pd nasi pula,
Bila lapar, saya makan roti,
Bila lapar sgt saya bedal lgi rotii !
Nk nasi je, saya telan lagi roti !
Sampai saya rasa dh lupa apa rasa nasi dn nikmatnya.


Dn sekarang i'm clean :)


Cabar diri dn rasa kepuasan tu,
Nikmat kn kejayaaann..

Mcm sy, my mom pn tiap mlm mmg msak sedap2,
Tp saya hny akan makan lauk dn ulam,
NO NASI .... dn my fmily mmhmi,
Dieorg pn pesan sy jaga badan,
Yela, bahagia sgt smpi menggebukn huhu

So, jom kita mncantikkn semula body kita bsama !!!
Boleh punya !! Diet atkins sgt mudahhhh !!


Join di fb : kelab diet atkins (malaysia)



Withlove,
Fatinfashiekin





Sent from Samsung tablet

2 comments:

hajar hazizi said...

kin..
kalau boleh roti pun tak boleh..karbo hnya 20g sehari
baca fail kan

FatiNoveLa said...

kak @hajarhazizi : roti tu mse tu lm DA lagi, just nak hilangkn nafsu kt nasi. heheheh. jom !! misi kurs rayaaaaaaa, heheheeh