FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HIGHLIGHT

salam,

Hai ! Rasa janggal nak menaip. Huhu.
Dh lama bcuti dari blogging katekan ;p


Antara highlight spnjang x blogging :

1) My grandma patah kaki, tjatuh dan doc suggest untk operate dn masukkn besi. Semoga tok cpt sembuh

2) my mom DIY bjalan lancar, sikit ke sikit lama2 jadi bukit :)

3) Saya happy sbb saya dah survive without sugar, without cafein, without rice and without bread. Mula2 mmg sush, masuk hari ke3 terasa happy dan tersgt ladies. Join me dalam "kelab diet atkins malaysia"... sblm ni sy nk dapatkn 50kg kn.. Berjaya setakat 52kg je sekarang. Dn nk ke 48kg ! Sy kena dpt kn 48kg bru lh ideal dgn tgi sy yg setakat 154 ni.

Tdi pi jenguk tok kt hospital pn tok kata sy mkin chubby *nangis* ni semua salah kek incik lalan ni ! Huhu

Kalau uols ada instgram, do follow #fittnesssakinah. Jom fitt dn tough bsama ! 


4) Sebelum ni bill hp saya Rm350.00, incik lalan hanginnn bebellll ja. Last month incik lalan geram, dia tukar pakej no saya ni kpd plan yg mbolehkn sy contact dia secara Free. Hrini dpt bill, bill hp setakat Rm44.00 only !!!! Boleh bygkn x selama ni duk mkayakan celcom ? Padahal blh je kol scra free. Huhu. Sebulan Rm44.00.

Aha, attention, sgala email dri anonymouse kpd sy atau apa2 shj msj pnting ataupn tidak, mmg tidak akan direct kepada saya. Ttpi diterima oleh incik lalan kerana sy x ambil package blackberry servis lagi. So klu ada yg email tny pakej ke singapore ke, atau apa2 lah, maaf klu late reply.


5) incik lalan dpt projek besar untuk future. ALLHAMDULILLAH.. happy for him. Rezeki :)


With love,
Fatinfashiekin




Sent from Samsung tablet

1 comment:

hajar hazizi said...

jom kita atkins sama2..along dh ke laut lama sgt ni..hahaha