FOLLOWER

NUFFNANG ADS

Hotihsam@yahoo.com (MAS)

Dear, saya cuba reply email awak tapi "failed".. Okey saya jawab disini ye :)

Wasalam..

1) Tiket dbeli dpintu masuk. Hanya sekali pembayaran dan boleh main semua permainan.

2) Pmakanan mudah didapati makanan halal.

3) Boleh bwk mkanan sdri, tp penat tau. Sbb sgt lh besar. Dan nanti leceh. Sbb stiap pmainan kita tpksa simpan beg kita, kalau bwak makanan, nk simpan lagi. Serius leceh better beli je kat sana :)

4) Kalau pergi blik hri mmg puas.

5) Saya pergi USS sahaja. Nak ke tempat lain tak sempat, dan actually kaki pun dah lenguh. Sbb dlm USS je pun saya tk larat nak main semua permainan.

Have fun ! Hehe :)
Memang best !


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: