FOLLOWER

NUFFNANG ADS

12 Ramadhan. 18 Hari Lagi.

Pantas masa berlalu.
Ramadhan semakin hari semakin menjauh, syawal pula bakal menjelang.

Harini AHAD ( 21 JULAI )
Next week AHAD ( 28 JULAI )
Next week again AHAD ( 4 OGOS )

Ahad 21Julai : iaitu harini memang saya tak boleh nak kemana-mana memandangkan petang pula akan ke BatuPahat utk bbuke bsama bos dan kawan2 di Hotel Khaterina. Booking tarikh ni memang untuk my family dan kalau sempat esok nak gotong royong bersihkan rumah.

Ahad 28Julai : ni je tarikh yang tinggal untuk spend masa dengan incik lalan. So 28Julai busy part teman incik lalan. Mencari baju raya dia.

Dia merengek "tk pyh baju mlyu blh x?, bju mlyu thn lps ada lg pakai cuma 2kali"
tapi saya balas "tidaks bolehs sama's sekali. Kita mesti sedondon, klu rya saya tgk dikmat, ita atau kakak upload gmbr awk x pki bj mlyu wrna biru, siappp awak, saya letak racun tikus dn bg ikan ksygn awk makan"
*sambil angkat kening dan besarkan mata macam sinetron* HAAHAHA

Ahad 4Julai : lagi lah busyyyyy......
Masa ni confirm part kuih raya / munjung / rumah dan macam macam macam macam lagi.

Ok.nanti apa2 lagi saya citer ye. Selamat Solat Subuh uols. Kalau rasa cepat lapar, tak bertenaga. Come to farmasi, beli "nova activmax" sememangnya berbaloi ! Boleh bertenaga dan badan pun slim uols. Raya boleh berkebaya ok. Xperlu nak amalkan julap2 tu semua ;p

*gambar diatas : tudung wahidah lagi. Tersuka lah colour2 terg mcmni skg*

Salam Ramadhan,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: