FOLLOWER

NUFFNANG ADS

#BIRTHDAYBOY 13JULY

Ok. Actually before 13july dah celebrate dah. 2minggu sebelum 13july pun saya dah wish.

Yela, kalau tak jangan harap dapat jadi org pertama nak wish k. Kebiasaannya, celcom / maxis / dan segala lah khidmat pelanggan dah wish birthday pada dia tau, siap nak bagi diskaun itu ini.

Disebab kan saya dah tahu perkara tersebut akan terjadi. That's y 2mgu awal saya dah wish. Dan pada 13july pula, just sambut lg secara kecil-kecilan.

Kesian juga pada incik lalan,
Masa birthday tu dia demam, selsme, sakit tekak dan batuk. Apapun, semua nya berjalan lancar.

*gambar diatas adalah gambar terbaru dia. Saya suka ambil gambar dia dari tepi. Sudut dia tak perasan. Sebab kenapa ? Sebabnya adalah. Kalau saya suruh dia senyum manis pandang saya yg tgh ambil gambar, confirm dia main2.
Dan bila muka dia hodoh, then saya upload kt blog. Dia marah. Hahaha.

So haritu saya kata "ok, bt2 tak tahu kite tgh ambil gambar awak, steady, buat2 x nampak" tu yg dalam gmbr ni dia tgelak bsar. Ada lg gmbr dia main2. Tapi tk mau upload sbb nanti tuan badan x dapat terima hakikat. Ahahhaahha

Incik lalan sudah 30-an. saya masih 20-an. Semoga incik lalan lambat beruban. Haha.

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: