FOLLOWER

NUFFNANG ADS

ACTIONCOACH GROWTHCLUB (SOLARIS MONT KIARA TO TANAH AINA)

Salam, hai !

Berat hati nak update blog mengenai pemergian ke tanah aina,
Actually tk bawa kamera, so mengharap kan tagging dari sahabat handai. Dn muka saya gemuk !!! (-_-) arghhh, mengelembung gila pipi tuuuuu... ni semua salah mama, sya nk diet je mama buat suara gode2 "mama masak ayam masak lemak cili api" pehh, balik kerja 9.30malam. Sampai rumah 10malam, makan2 10.30 malam, kenyang terus tidur, bangun pagi bedal lagi nasi lemak + ayam + telur mata. Mana tk gemuk !!!!!!!

Ta pa, demi nak semadikan kenangan bersama sahabat tersayang, saya update juga. Hehe. Macam yang uall tahu, saya ke tanah aina pahang. Kena dera, panjat hutan, turun hutan, tapi sangat seronok. Tiap weekend pergi pun tak apa. Sy sukaaa ;)

Terima kasih pada kak alai. Perkara paling menyeronokkn bila dapat berkumpul dengan mber lain branch. Macam nazirah staff baru dari senggarang, dapat eratkan silaturrhim. Dn dengan staff2 rengit, kiteorg selalu bhubung just dalam phone. Hari2 lh hubung,kdg2 ada tsalah faham lh ,mgenai oder, so situasi jd bcelaru, dgn pgumpulan bsama smua branch,
Lupekan hal kerja, bgurau, bgelak tawa. Such a sweet memory.
Sanga beri kesan yg sangat positif kepada kami ;)

Kami mginap di pods home, mengerikan. Almklumlh kawasan brickfield.. ngeri uols.. malam2 dengr org india bkaraoke, dgr kereta2 b'enjin turbo merempit. Stress gila sepanjg malam. Kesokknnya ecah hampir pengsan sb tlalu pent dn x ckup tidur, haha.

Apapn, tahniah kepada farmasi siht kerana berjaya menambah branch2 yang baru. Bjaya melepasi target sale ke tahap yg mbanggakan. Yg paling penting, our boss tk lupakan kami sebagai staff yg setia bkhidmat. Dgr cerita akan ada benefit menanti kami.. jeng3.. kak alai, i love u !! Haahhah

Ok. Thats all,
Bye2 ;)

With love,
Fatinfashiekin

No comments: