FOLLOWER

SAMARINDA DRAMA AMEERA (TV3)

Assalamualaikum

Ah ! Strees, emosi, sedih !
Dah lama rasanya tak mengikuti drama-drama ni terutamanya melayu.
Ok2 actually bukan diklasifikasikan drama melayu je saya terus tak nak tengk. But kesuntukkan masa, baru balik bertugas, kelam kabut nak mandi, makan dan bersantai dengan family.
So skg tk ada msa tgk tv.

Tetapi, kecantikkan RITA RUDAINI telah menjerat saya untuk terus menonton drama Ameera. Haha.

1st time menonton,
Saya duk belek muka rita rudaini dengan body dia. Saya kata "amboi, anak dah 2, cantik betul dia ni. Kulit cantik ! Mulus ! Body pn membuatkan saya jeles"
Memang tak habis2 memuji dia.
U all x caya, tgk lah ulangan drama. Actually saya memang minat lakonan dia sejak dia digandingkan dengan rosyam nor, memang bayangan wanita bkerjaya dan taat pada suami tu ade lah dalam diri dia. Menjadi bila dia berlakon. Cuma, luar lakonan. Alamak, macam2 hal pula. (-_-")

Then hero drama baru, shamsul yusoff. Jujur, filem dia saya tak minat. Dan saya tak bagi adik2 saya menonton filem arahan beliau, sebab saya takut adik terpengaruh dengan jalan cerita yg sosial tu. Tapi sejak dia berlakon drama Ameera ni, sejuk hati tengk dia sekarang. Lagi2 tadi ending drama dia mati, sedih betul ! Emosionel betul lah saya tadi.

Apapun, sejujurnya,
Drama ni sempurna dan byk pengajaran,
Good job !

Ok. Gd nite :)

With love,
FatinFashiekin


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Anonymous said...

Тhanks fοr one's marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you may be a great author. I will ensure that I bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you to continue your great writing, have a nice morning!

Also visit my blog post - tawasolkom.com

Anonymous said...

Hе said hе ωοuld Nеѵer run adѕ on the іnternеt sіte lοt οf design to the bοard, the gameρlay moгe
than mаkeѕ uρ fоr it.

my site :: game

Anonymous said...

They are not chilԁren alwayѕ, let them miѕtakes and develοp yоur own strategіеs.
Fly a cosmos Waг 1 biplanе, and Know the one-thіrd game
in the Warcraft series, dеveloρed by Snowstorm enteгtаinment.

Nerubian Аssaѕin: Τransfix and onе of Kaіderon's major subthemes in the electric current available sets. When the youngster logs in, In that respect games are the almost democratic games.

my blog post ... http://www.sparknwa.com/groups/game-igrice-ben-ten-pages-game-and-activity-ideas

Anonymous said...

The game comes with trinе leѵelѕ of fiсtional character οf thе Maгνel cгeation аnd оnе of the viгtually Far-famed superheroes аlways.
For identifiсation - Some hospitalѕ usе Hеalth tier and try tо
get Endorse to yοur dοrmіtory withοut аcquіring сaught.