FOLLOWER

NUFFNANG ADS

GIRLFRIEND : NORAINI SHARIAT

Assalamualaikum.
wah ! bulan 7 dipenuhi dengan birthday
insan-insan kesayangan !

5/7 : birthday kak ani
13/7 : birthday incik jantung hati
17/7 : birthday kak ain

uols memang dah plan nak lahir bulan julai ke ? huhu
apa pun, selamat hari kelahiran.

ok2. post didedikasikan buat insan penenang hati saya,
CIK NORAINI SHARIAT


sayang, sayang !
i miss you so so so much :)

tapi yang pasti,
even kite berjauh i rase u macam sebelah i je selalu,
thanks sebab sudi menjadi pendengar yg setia.
sudi menjadi kawan yang setia.
even u kadang-kadang eh bkn kdg2 tp selalu,
u selalu sangat kedekut kredit ;p

sayang, u nak tahu x,
yang u ni sangat-sangat istimewa
hiraukan apa pun orang nak kata tentang u,
sebab i lagi kenal u !

bila i sedih, i bercerita,
u selalu bagi nasihat yang sangat-sangat berguna,
sebab tu i rasa tenag dengan u.
u tak pernah burukkn sesiapa,
u akan kata

"ekin, kita sendiri ada kelemahan.
apatah lagi orang lain. bertahan k"

u selalu bagi i nasihat yg positif,
dan bukannya membesarkan lagi kemarahani
itu yg buat kn i lagi sayang kat u tau !


i love u.
jaga diri dan kesihatan sebaiknya,
semoga Allah mmakbulkan setiap doa u,
semoga diberi kekuatan menempuhi segla dugaan hidup
 
so, jaga hadiah ni sebaiknya ye !
ni je mampu saya bagi tpi istmewe untk u :)
 



 
i bersyukur kerana Allah mengenal kan i dengan u,
u tulang belakang i yg sgt kuat !
dan sekali lagi i nak ulang,
i sayang u :)

with love,
FatinFashiekin

No comments: