FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MARI MEMBACA

Currently, mengajar si kecil ni.
Yang dia ingat cuma :
-umbrella
-shoes
-ball

Then bacakan cerita buat dia :)
Even sakit hati sebab 10minit dia baca kemudian bermain, lepastu, baca lagi.
Haish ! Tk pa lah, asalkn minat tu ada dan nmpak dia dah mula hafal dan ingat banyak benda.

Melentur buluh biar dari rebungnya. Kan ?? Betul tak ?? Cuma tak dinafikan saya tak mmpunyai ketokohan menjadi guru, huhu, sebab mengajar sikit, membebel banyak ;p


*lupa nak ucapkan, happy birthday untuk adik incik lalan (ITA) May Allah will always bless u. Bbahagia didunia akhirat ye. Sentiasa happy so boleh lah update blog selalu :)


With love,
FatinFashiekin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: