FOLLOWER

NUFFNANG ADS

WEEKDAY HOLIDAY !

Assalamualaikum

Batuk saya kian menjadi jadi jadi. Dan tak da tempat mengadu sakit. Bila sakit ke, tak sihat ke, semua duk kata "hah ! Awat tak makan ubat ??" Yelah, keliling ubat dan pelbagai jenis ubat so for them nampak sangat lah saya yang malas makan ubat, the truth, bila kita berdamping dengan pelbagai jenis ubat, kita yang surf ubat tu. But then bila kite sakit, kite akan rasa tak confident pada ubat yang dimakan tau ?? Tak caya ?? Ok contoh ringkas, ape perasaan u all kalau masuk KFC ? Lapar kan ? Rasa nak oder 15 ketul ayam untuk pert awk seorang. Kan ?? Tapi kalau awak da bkerja kat situ, hari hari nampak KFC serius nafsu nk makan tu lgsg tak ada. Mcmtu juga lah saya, cuma saya bkaitan ubat.

*Suara hampir berubah menjadi garau !! Fatin Fashiekin ! Stop lah minum ice ! Bila dengan custmer bukan main kau bebel suruh jaga makan, pantang itu ini, ni kau kene. Hah. T_T

*siap-siap ! Nak tgk movie + bfast + lunch dengan incik lalan. Sesak nafas ok sakit2 macamni then ikat perut sampi pukul 3 petang sebb nak makan dengan dia, huh. Jangan pitam masa memandu sudahlah T_T


Noted:
somehow, it is good to have someone beside you.
to remind you the do’s and the don’t’s.
to keep you working.
to take care of your bed time.
to make sure you’re having your meal.
to keep you awake bila da penat bekerja.
to energized you when you’re weak.

Truly Me,
FatinFashiekin

No comments: