FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HARI KE2 @GENTING HAIGHLAND

Assalamualaikum

Kat sini memang seronok dan sangat sejuk ! Best, malam tdi pun 2pagi baru dapat tdr cuz tlalu sejuk. Then at last ttidur juga, rupenye saya x ttup tingkap hotel. Aish. Hehe. Tapi memag pnh dgaan mhdpi ksejukkan tu, mgigil, kaki lenguh (cz kaki sy pnh ptah dn now besi) that y senstif.,

And this morning, seawal 7pagi dah trun bfast, seriously makanan sedap2 dan byak choices :) lain kali kalau nak datang lagi, saya tk kan ragu2 memilih first world hotel !! Dan mmg patut dia mendpat ranking ke4 hotel terbaik di genting haighland. Kat 1st world org mmg ramai TAPI masih sistematik. Semua teratur dan 30kaunter dibuka, so don't worry lah kalau tbaca di forum mgnai pkara negative about this hotel.

Mengenai hati, something happen dan I know semua nya bsebab. Thanks to kak Ain cuz be there semalam. Kalau dia ad depan mate rase nk peluk je. bile sy ad masalah saye akn sentiase ade dia. Ya Allah kau lindungi NORAINI SHARIAT, berikan dia kbhgiaan didunia dan akhirat kerana aku tak mampu menjanji kan kekayaan buat dia tetapi kesetiaan sebagai sahabat dan doa ku yg sentiasa mengiringi beliau :)

Last but not least, pengajaran buat saya, sedarlah dimana bpijak, jangan tlalu bgembira kerana bila2 masa sahaja Allah blh menarik nikmat itu. Dan setiap blaku ad hikmah. Kdg kala kita terleka dan terfikir "tak mungkin" dan bharap kbhgiaan akan kekal tapi tak ada yg mustahil didunia ni.

With love,
FatinFashiekin

No comments: