FOLLOWER

NUFFNANG ADS

SUNDAY

Assalamualaikum

Ahad (18 DISEMBER 2011) 

7am lepas subuh, terus ke pasartani Bukit Gambir. Cuace hujan renyai-renyai tapi still membuakkan perasaan saya untuk memasak. Bersemangat giler ! Seperti biase lah, sup tulang lagi harini, dan seperti biase lah pmintaan incik Lalan. Mgade kan die ? Haha. Tapi menu harini bukan cume sup tulang je, bt nasi ayam juga buat alisya, alisya tak suka makanan pedas, so that's y buat kan alisya nasi ayam :)

Dan 11am nnti saya akan ke melaka mhantar makanan lunch untuk mereka. Haih, untung nye sapa dapat saya ni kan? Perut kenyang, hati senang. Haha. Dan actually nak ambil gambar2 ke genting tu dari incik lalan.

Ok lah, nak memasak, anything akan di update. Bye :)

With love,
FatinFashiekin

Sent from my Blackberry@Smartphone wireless via vadafone-Celcom mobile

No comments: