FOLLOWER

NUFFNANG ADS

DELICIOUS ON ME

Assalamualaikum

Sedia maklum, mana yang kenal saya memang tahu nafsu makan saya macam ada bela saka dan sekarang saya terlalu teringin nak makan nasi ayam penyet and tempe goreng. serious (-_-")

dan disudahi dengan red velvet dari jantung hati.

kemudian supper with burger tepi jalan. dapat benjo pn takpe. puas hati dah.

bila bangun pagi, hidangkan nasi lemak yg lazat dari mama, lunch nasi beriani di JM beriani.

kudap kudap kek batik yang super sedap dari kak ani.

lepas tu kunyah thosai paper sampai lenguh pipi.

and dinner menghirup sup meletup!

ok. tibe-tibe melarat menu sampai esok punya. tengok?!! kalau cakap pasal makan memang tk mampu nk berhenti. ini baru ikut timing makan ala pegi camping, belum ikut kemampuan perut dan nafsu untuk makan. selang 2 jam perut lapar. Saya pn tak tahu macammana nak dapat perut nicole scherzinger kalau macam ni. ;p

With love,
FatinFashiekin

NOTED : 
"in every tough on ME, there's something make me STRONGER, don't ask me why I'm CHANGED? The reason is I just FIND MY SELF." *answer :) 

No comments: