FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MOVIE AT HOME

Assalamualaikum

taip then delete.
taip then delete.
taip then delete.

taip then termenung.
taip then termenung.
taip then termenung.

taip then menguap
taip then menguap
taip then menguap

..BLUR..
(-_-)

kebiasaannya very the talkative kan ?
but today, rase feeling nak menaip tu tak sampai.

ikut kan hati,
macam-macam kisah nak menaip,

ok nk story sikit,
semalam saya beli vcd Al-hijab,
ofcz cetak rompak. tengah-tengah bulan yang melewati ni,
faham-faham lah kan ? hehe
so balik je kerja, sampai rumah, tukar pakaian,
ambil my lil' sibling (daniel & awal)
bawa mereka ke pasaraya,
beli barangan dapur dan makanan ringan termudah
iaitu Adabi cekodok lemak manis ;p

yelah, kalau kt MBO makan popcorn,
so kat rumah wif family, makan lah cekodok. happening tau.
kebetulan abah pun balik kerja awal dan tak take overtime,
so keberanian mbeli vcd cerita hantu sangt mbuak-buak.

9pm, seisi keluarga,
mama, abah, saya, aza, danny, awal
dan ofcz saya paling bising..
abah dah tgk cerite ni kat rumah tok sebenarnye 
so saya asyik "abah hantunye keluar ke lepas ni ??!!"
atau pun berkelakuan tak senonoh mjerit sekuat hati
"poconggggg ! belakang dia ada poconggg!!!!!"
sangat over. haha
then abah tanya
"kakak kalau tgk wayang cerita hantu dengan lan bising macamni
orang tak marah ke ?"
soalan tak perlu tanya kan ? (-_-)
ye mmg kene marah ler.. tapi incik lalan yg marah ler..
sudah gaharu cendana pula, sudah tahu bertanya pula. aish ;p

ok2 terbanyak pula cerita, time up !
sudah malam,
tata. good nite !
masa untuk berkumpul wif familia di ruangtmu
sambil mbuat bising.

bye

with love,
FatinFashiekin


No comments: