FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MORNING EVENING AND NIGHT (25112011)

Assalamualaikum

PAGI : bertugas dengan jayanya. Stok barang banyakk sampai dari unique image. Then nak tax harga lagi. Berkotak-kotak. Baru relax dan bersandar tiba-tiba nampak sebuah kereta Triton parking pula, itu menandakan stok barang tbaru pula datang dari HQ. Sangat memenatkan dan meletihkan ye tuan-tuan dan puan-puan.

PETANG : Balik petang ! Jemput mama di ofis (5.45pm) then rushing ambil adik-adik bawa mereka ke supermarket dan beli barang-barang dapur. Ok mereka sangat huru hara disana. Yg daniel nak tu, yang syawal nak ni. Last-last, semua tak diendahkan and TQ kpd owner kedai cuz selepas pmbayaran. Dia bagi snek percuma. TQ ! Dan adik-adik pn diam dalam kerete tak bergaduh. Fuh, eh ! Actually si daniel tetap tak puas hati. Dia kata "50sen !" Sebab dia nak main token-token. Then buat muka seposen kata mesin tu rosak, menimbul kan kegeraman kpd si kakak sebab kena keluar semula dari kereta, mendukung si awal dan membantu memasukkan syiling ke dalam machine THEN si kakak berjaya dan si adik gembira. TAMAT.

MALAM : emak EX BF saya call saya ! Oh My God, memujuk saya menerima anaknya kembali. Ingin menghantar rombongan pinangan. Mengatakan anak nya memohon maaf dan tak akan mengulanginya kembali :)

*kalau u all buat apa ek ? EMAK ex bf u all call ? Ingin hantar pinangan ? Hah cemana ye ??

SAYA ??????
I'm fully Taken. Mungkin saya dan incik Lalan just couple dan tak ada ikatan, but for me, DIA SUDAH MCUKUPI bt saya. Berbekalkan restu dari mama dan abah saya lagi, semua saudara mara pun terima dia. Sekarang, saya cuma harap Allah restui hubungan kami dan suatu hari nanti hubungan kami dapat diikat dengan ptalian yang menghalalkan :)

Orang kata, ala kawin je lah bukan susah. Untuk kebaikan semua orang, terutama keluarga kami, biarlah kami utamakan keluarga, saya perempuan, dan bila saya berkahwin sudah semestinya tempat saya disisi suami. Dan masa yg ada skg, saya nak isi dan berbakti buat keluarga. Andai tiba masa jodoh kami utk bsatu, tak kemana kan :)

Mgenai panggilan mak EX saya tu. Saya terangkan dengan jelas dan terang. Harap mereka memahami.

Saya hormati setiap orang disekeliling saya. Dan saya hargai. But please, jangan ambil kesempatan atas kebaikan saya. 

Saya still ingat kesabaran saya pada EX saya sampaikan kak ani dan kak zura bertanya macammana saya boleh terlalu bersabar dan saya cuma kata "biarkan, suatu hari nanti dia akan ingat, tak ada orang lain sesabar ekin untuk menerima dia" dan tak sangka ia dah bertahun berlalu ! Dan segalanya terjadi.

Dan I'm proud. Hikmahnya adalah SEKARANG ini :)

THANK YOU ALLAH

With love,
FatinFashiekin

No comments: