FOLLOWER

NUFFNANG ADS

MASA YANG CEPAT BERLALU

Assalamualaikum & salam maal Hijrah
 
Tahniah kepada yang bercuti kerana dapat memanjangkan waktu cuti anda,
*plus wif weekend
dan tahniah juga kepada yang berkhidmat seperti biasa kerana
berjaya mendouble kn gaji anda DITAMBAH PULA  awal bulan yang
semakin menghampiri pada khamis ini.
wah ! memang berbaloi-baloi ;p

Permulaan hari ni penuh dengan kegembiraan !
rasa macam hari ahad pula k.
tengk mama tak kerja dan mama masak sedap-sedap ! *happy


this weekend saya akan ke Perak,
then ke pahang,
then ke pahang lagi.

sibuk. sibuk. sibuk


bila dalam kereta, haruslah penuh kan memory card hp :)

bout this weekend,
tak perlu cerita lah kot, u all dah tahu kan ?

ok. cerita pendek.
makan-makan pizza, then beli kuda belon (ithinksolah,tkthunama) hehe
beli barangan dapur,
tgk2 washingmachine, refrgrator, oven, vacumm, dn lain2
tapi just survey lah. kan seronok kalau pergi survey barangn2 macamtu,
tgk2 harga, bile barangan mahal,
pegang2 dan tgk keistmwaannye, seronok.
beli barangan dapur masing-masing,
pilih same-same.
then cari kedai cake bsempena hari jadi my lovely aunty :)
dan before balik, tapaukan KFC pula untuk adik-adik.
dan,....
hujan lebat dan jalan start jammed.
BALIK. DONE.

sebelum nak pi perak this weekend,
tiba-tiba my lil sis (AZA) mesej saya,
"kakak, kan kita dah nak pi Perak &  Pahang, jom kita pi saloon rambut"
ayat diatas adalah ayat penyata untuk saya
mensponser beliau. haha

that's all
nanti saya update lagi ye

with love,
FatinFashiekin

No comments: