FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BIRTHDAY GIRL

Assalamualaikum

Happy birthday to me !
Gembira sangat-sangat
Banyak kejutan berlaku

Saya dapat apa yang saya inginkan,
Kejutan dari family,
Kejutan dari kawan-kawan
Dan bos saya yang hebat :)

Bila tibanya hari jadi
Kita akan tahu,
Siapa ambil berat pada kita
Siapa yang ingat pada kita
Siapa yang sayangkan kita.

Even cuma ayat ringkas,
Kita boleh tahu keikhlasan someone tu.
Seriously tau :)

So, nanti birthday u all.
Try lah perhatikan insan sekeliling anda.
Macam saya ?
Saya dah highlight kan beberapa nama
Yang saya terkedu bila mereka
Ingat birthday saya.
Dan Lillahitaala, even sekadar ingatan,
Ia nya betul2 meruntunkan hati saya.

Terima kasih :)

ada yang tanya,
Incik lalan bagi ape ?
Dan adik incik lalan pun ada kata
"Minta hadiah kt abg, dia beli coclate
Mahal kat airport"

Okey saya jawab.
He call me and sing a birthday 
song to me.
Then dia kate
"Ala, birthday je pun tk smbut tk pe"
That's all. Hee ^_^
Romantik tak ?

Ala x kisah pun tak celebrate birthday
Lagi-lagi wif boyfriend,
Small matter je lah
(-_-) *ayatsedaphati


So terpaksalah saya melancarkan
Sistem paksaan terhadap beliau :

FatinFashiekin :
"Ehem ! Adik kepada kekasih saya kata kat saya, abang dia ada beli choclate mahal kat airport, tapi abang kepada adik kekasih saya, tak bagi ape-ape"
-ayat straight to the point ;p

Incik jantung hati :
"Hahahaha. ada, haritu lpe nk bg.. Nanti abg bg ye.. Mna da cklat mhal bese jer, ala, birthday je pun"

FatinFashiekin :
"Hari ini, 26/10 adalah birthday saya, maka saya digelar Birthday girl, segala permintaan saya sewajarnya dimakbulkan ye wahai incik Ahmad Faizal"

Incik Jantung Hati :
"Eh so jadinya kalau saya punya birthday so saya buat permintaan nk jadi perdana menteri pun akan tertunai lah ea, apelah"

FatinFashiekin :
"La, awat demand sangat nk minta jadi PM ? Pmintaan saya ni hanya diantra kita, masa ni je lah saya ada kuasa besar saya kan ? Hari lain excuse je awak bagi. Oleh kerana awak bz 24jam harini, saya ada SATU permintaan sahaja. Hehe"

Incik Jantung Hati :
"Satu je ??? Betul ? Ok, ape dia ?"

FatinFashiekin :
"Saya nak ahad ni, saya claim balik tarikh 26/10 ni"

Incik Jantung Hati :
"Okey. Tangan lenguh pegang hp lame sangat. Bye"


Haaha. Tp Cadangan terbaik kan ?
Ouh. Bile nak hari ahad ni. 
Can't wait !!

Segala gambar-gambar akan
Diupload minggu hadapan.
Sekarang masih dalam 
tempoh pembikinan :)

Birthday Girl,
FatinFashiekin

No comments: