FOLLOWER

NUFFNANG ADS

THANKS GUYS :')

Assalamualaikum

Terima kasih !
Even belum 26/10 secara tepatnya,
Tapi insan-insan tersayang
Dah wish awal-awal.
Ouh. Really-really-really appreciate :')

Thanks to my family,
Mama, abah, dan adik-adik
Sebab buat surprise buat kakak.
Kakak bangga dan gembira sangat !
Rasa diri macam 2years old pula
Bila kene kiss pipi, tiup2 lilin,
Ouh. Love u all :')
Dan untuk red roses yg mama bagi kakak, 
sangat sweet :')

Then to incik Lalan,
Patut lah kite argue je petg tu,
Bila kite call, kamu marah-marah,
24/7 kamu asyik busy je
Sampai kite rase
"Maybe dia lupa"
Bila tgk jam 11.45pm kite rase dah give up sangat-sangat.
But then tiba-tiba kamu call then 
Sing a birthday song to me,
Even kamu cuma kate
"Happy birthday sayang,
Semoga panjang umur.
Dimurahkan rezeki.
Sihat selalu~"
Tu dah cukup bt muka saya tkerut-kerut
Tahan menangis sebab terharu
*fine, hati akuh mmg mudah lebur ;p

Cik Puan Noraini Shariat,
Sangat rindu dia,
Ingatkan last week nak ke BP
Tapi saya tpaksa ke Dewan Pekembar
Sebb mnerima sumbgan dari govment,
Petg pula bawa adik ke Zoo Melaka,
Haish. Sangat rindu pada si kakak tembam ni tau :(
Tq sayang sebb still ingat pada kita
Kat sini..

Incik Aus,
My bestfren forever !!
sejak die dengan 1st love then single
Then baik balik, then single balik
And now dah dapat gf baru dah pun,
Tq sbb dari last year tetap bg ucapan
Dgn penuh bdedikasi dan puitis2 gitu.
Ok ingat pjanjian kite,
U can count on me and I can count on u :)

Abang ejan :)
Sangat-sangat tak kusangka
Dan kuduga, dia akn tahu birthday sy,
Rasa nak menangis je rasanya
Bila tepat 12tghmlm dia msj.
Ouh, kpla rasa pening-pening dn nak pitam je rase. Hehe.
Tq abang ye, selalu doakan ksjhtraan ekin ni.
 Allah je yg dpt mbalasnye :)

Incik Yusoff,
Ni kawan baik paling tak gentle,
Tegur dan borak sakan bukan main,
Tapi, tak ingat pun birthday saye (-_-)
Ye seriously dia whatsapp saya awal k.
Ajk borak, tgu py tgu dia bt x th je,
Rupeny x tahu. Ouh. Mmg kwan tbek !
Heheh

My lovely teacher, 
cikgu june, dan cikgu suhaila.
 Tq sebb wish :)

Feed hassan, niki ariff, syuhadah, hajar, iwan, nad, rohim, hafiz, faris, shima, fahmi, dayang, joyz, ahirudin, rizal, ain zairi, kk mahawani, Abg ptss, aznan muhd, kk ila yaakob, dan semua wish through fb/ email/ bbm/ whatsapp/ pingchat/ sms/ call... Tq so much guys. Saya cube reply tmampu yg boleh ye :)

Saya tk mmpu berada dsamping kalian, untk bsuara mahupn bjabat tgan mengucpkn terima kasih atas ingatan. Tapi InsyaAllah. Doa saya mengiringi kalian. Semoga hdp kita bsama diberkati didunia dan diakhirat kelak :)

"Ya Allah Ya Tuhanku, kau ampunkanlah segala dosa yang telah aku lakukan, dosa kedua ibu bapaku, dosa guru-guruku, dosa sahabatku, dosa muslimin dan muslimat.

Kau panjangkanlah usia kami, Kau rahmatilah kami Ya Allah, Lindungilah kami daripada gangguan jin dan syaitan Ya Allah, masukkanlah kami dalam syurgamu Ya Allah.

Kau berilah petunjuk dan hidayat kepada kami Ya Allah, serta janganlah kau palingkan hati kami setelah Engkau memberi petunjuk kepada kami.

Ya Allah, diri ini hanyalah hamba yang lemah lagi hina, Kau suburkan cinta kami buatMu serta rasulMu. Bimbinglah hati kami ke jalanMu Ya Allah.

Berilah kemanisan iman kepada kami Ya Allah. Hanya padaMu kumohon pertolongan Ya Allah. Tingkatkanlah keimanan dan ketakwaan kepada kami Ya Allah.

Lapangkanlah hati kami, sucikanlah hati kami serta bersihkanlah jiwa kami Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Zaljalali wal ‘ikram.

Kau kasihanilah hambaMu ini Ya Allah, Kau kasihanilah hambaMu ini Ya Allah, Kau kasihanilah hambaMu ini Ya Allah.


Terima kasih Ya Allah ke atas keagunagan cinta yang Kau curahkan pada hati ini."

Amin..

With love,
FatinFashiekin

No comments: