FOLLOWER

NUFFNANG ADS

BKHIDMAT DI HARI RAYA :(

Assalamualaikum


Raya keEMPAT !
Saya dah mula bekerja (-_-)
Haish. Mood, come to me please
Rasa berat hati sangat nak kerja,
Bangun tidur tgk rumah tgah ceria,
Masing2 still dengan mood raya
Tapi saya, dah bkerja (-_-)

Tapi rasa excited juga lah,
Ke tempat kerja tak pakai uniform tapi baju raya, so pergi kerja bkebaya dan bsongket, sangat memenuhi ciri kesopanan ok, bjalan pn penuh kwanitaan terkepit kepit (songket katakan) hehe. Rasa diri ni macam vanida imran dalam cerita SEPI pula ;p

This night rumah tok buat BBQ !! happy !! Actually every year rumah tok akan buat BBQ, so malam ni bkumpul dengan sanak saudara, tak sabar rasanya :)

Dan saya penatt sangat, semalam ke JB, habis kan beraya ke rumah saudara, jauh dan penat.. Around 6pm baru sampai rumah, then solat dan sibuk memasak, lapar kan. Hehe. Bila sedang makan tiba2 cik kiah datang, gamat suasana sbb cik kiah mmg ceria orangnya. Lepas magrib pula ada jemputan open house, dalam pukul 10malam baru sampai rumah, tapi blm settle lagi, ada lagi tetamu datang. Penat tapi gembira :) dan pagi2 tiba farmasi, Oh my God, custemer non stop masuk mcari ubat, ad yg marah kata kami ttup lama, tp msalhnya, LAMA ke?? (-_-) ada juga yang gelakkn dan mengusik kami dsebabkn mula bkerja tlalu awal.. Apa blh buat, khidmat kami diperlukan :)

Lagisatu ! Girl, cepat beli majalah INTREND, its all about hijabista, sangat cantik, glamour dan stylish ;D

Ok. Now 5pm, lagi 1 hour nak balik... Suka, miss my lil sibling soo much ! And I miss my incik lalan too (-_-) hmmm,

Selamat hari raya peeps, enjoy ur raya ye, ambil kesempatan ni untuk mmohon maaf kepada semua org dengan seikhlas mgkin. sebab saya yakin lepas raya ni, semua akan kembali EGO untk mmohon kemaafan kan. Salam syawal.

With Love,
FatinFashiekin

No comments: