FOLLOWER

NUFFNANG ADS

PLEASE LEARN SOMETHING

Assalamualaikum
Ramadhan yang ke 7
Allhamdulillah
:)


I went to one of my aunts' house today and I learnt something - DO NOT EVER UNDERESTIMATE YOUR SISTER EVEN THOUGH SHE IS NOT WELL DEVELOPED.

Because, at the end of the day, she is still your sister.
Because, at the end of the day, she will be there to help you.
Because, at the end of the day, you will need her.

So, kalau lah kakak atau adik awak kahwin dengan gardener, tapi awak kahwin dengan prince charming, jangan pandang enteng ye. Silap-silap nanti kalau prince awak mati, mother in law awak halau awak dari rumah, kena menganggur tepi jalan. Time tu pulak, kakak atau adik awak lalu dan tolong sara hidup awak dekat rumah usang dia tu. Tapi rumah dia lawa, sebab suami dia gardener kan. Haha.

Kalau awak rasa awak yang paling pandai dalam family, jangan look down dekat sisters awak. Sebab mana tahu nanti diorang jadi usahawan berjaya. Tak semestinya orang yang pandai je berjaya. Kalau pandai sombong buat apa? Sebab orang yang kurang-pandai ni akan terus berusaha and belieeeeve me, one day dia akan achieve whats best for him/her.

Ok. Enough. Emosi pula kan :P
Hehe.

With Love,
FatinFashiekin

No comments: