FOLLOWER

NUFFNANG ADS

A DAY

Assalamualaikum

Kekasihku, sahabatku, temanku, musuhku, lelakiku, pendampingku, bahuku, cintaku, hatiku, jantungku telah pulang ke kampung halaman, so tinggalah saya disini menanti dia. Dah lah balik Kedah tak bawa charger phone, so mcammana nak call dia ? Aish.. Tpaksa lah tunggu diam2 kat johor ni sampai dia call..

Ramadhan hari yang ke 6. Allhamdulillah masih mengekalkan momentum ketahanan dalam keimanan, cewah, hehe.

Tapi, ada something yg mbuatkan saya kecewa, my dearest laptop having a problem *sigh. Bangun pagi, switch on lappy, bila on je keypd lappy jamm kemudian macam-macam jammed. Kesian kan ? T_T ada sapa2 nk belikan saya Macbook ?? Hehe ;P

Ok. Esok ahad, plan ? Shopping raya sakan wif familia. Pergi bazar wif my lil sibling. Dan saya plan nak ajak family bbuka di luar. Tak sabar rasanya ! :)

Macammana persiapan raya u all? Saya ? Bab kuih raya, incik lalan lagi over exciting dan da beli oven. Uh, saya rasa sangat tercabar bila kekasih slu blawan khandalan masakan dngan saya. So klu pergi supermarket je sure lah kami je yg bising. Hey sayang, rindu pula kat dia :P

Ok. That's all. Happy weekend. Post kalini without pictre cuz just post via Blackberry :) bye u all. Doakan my lappy sembuh semula ye !

With love,
FatinFashiekin

No comments: