TAHUN BARU 2018


Sambutan new year tahun ni, i gigih ke putrajaya. Mula2 i tak hingin pun. I kan spesis memerap kat rumah, kalau holiday pn lbh suke lepak hotel (thats y i memilih sket bab hotel) nak berjalan tu mmg bukan lah kegemaran i.
.
Bile incik lalan ajak, i menolak sbb lewat malam sgt, sian kat B, tp at last dia kata "ok kite tdr kt putrjya" wah ! I suke laaa. I pilih hotel, incik lalan booking..dan kami pun gigih la mharungi jem kt putrjya tu.
.
Tapi kami tak kisah pun pada jem sbb kami da bt preparation awal. Penuh kunyah2 dalam kerete. I kopek kacang, suap incik lalan, kaseh nyenyak tdr.. heheh..
.
Checkin kat marriot putrajaya, then terus melepak kat presint3, pengalaman yg menarik. Walaupun jem tapi tak stress sbb waze ade bg info brpe lame kite kene harung jem tu, pkl brape sampai, so smuanya santai
.
TAPI dugaan bermula lepas habis sambutan tahun baru, jem tak gerak HAHAHAHA. Padan muke diri sendiri. 😆😆😆

Comments

NUFFNANG ADS