LALAN FOOD KE RUMAH MENTERI MALAYSIA

Harini ke rumah salah seorang menteri malaysia, rasa nervous tpi still cool
.
Tak sangka,
Kerepek lalan food ade dalam rumah menteri malaysia wei, bukan bagi secara percuma tau tapi oder dan bukan pertama kali buat oder, dah banyak kali repeat cuma sebelum ni hnya hntar kat cafe dia je 🤗
.
Seronok sangat !
Yg tak seronok,
Orang lain mesti kaitkan dengan isu politik la, dan ad yg suruh minta macam2lah. Adui.
.
Dan paling menyedihkan,
Yang bercakap tu orang yang memang sedang berniaga.
.
Tak semestinya kita berdepan dengan orang politik terus bermakna dia jahat (hny kerana kita tak menyokong parti yg sama)
.
Tak semestinya kita berdepan dengan orang politik, terus kita boleh minta macam2. Ingat i ni tak ada air muka ka encik2 oiiiii.
.
I deal dengan mereka sama macam i deal dengan pelanggan lain. Siapa pun background pelanggan i, apapun attitude pelanggan i, i layan sama rata, dan ofcz semua buyer i tahu bahwa i seorang penjual yang peramah lebih hahahaha
.
I tahu, even taip panjang2 pun, orang hanya nak tahu apa yg mereke nak tahu sahaja.
.
So kesimpulannya,
-harini i happy pi rumh menteri malaysia
-harap semua peniaga dapat terime semua jenia customer yang mereka terima, wpun bbeza aliran politik tanpa libatkan emosi 🌸


PENIAGA YG BAIK,
Fatinfashiekin

Comments

NUFFNANG ADS