BLOG DAH NAK SEABAD



blog pun dan nak masuk sedekad

cepatnya masa brlalu.
blog yang i buat ni memang i dedicate utk org yg i sayang,
my husband, my daughter, my family,
i taip segala kenangan dan segala perkara yg berlaku.


even kadang2 apa yg i taip tu benda biase je,
tapi i tahu, one day if i tak ade,
my daughter will find this blog and read,
everytime dia tekan "Kaseh Aneeqa Farzana"
akan keluar segala bukti kasih sayang i pada dia


and ofcz if i x ade,
if my husband kawin lain,
dia akan jeles lah kan bila baca blog ni
cz wife incik lalan ni sangat lah perfect
HAHAHAHAH
(but actually i dah pesan pd incik lalan yg i akan jd ghost kalau dia kahwin lain,
dan menghantui hidup dia. hahahaha)


dulu blog ni wujud cz i suka berangan nak jd penulis novel,
thats y la blog ni dberi nama FATINOVELA,
orang terapat shje yg tahu ttg blog ni,
i menaip bukan utk kutip duit dri nuffnang ke,
tak. i xde daftar ape2 pun,
blog ni umpama diari i, 
i akan share semua perkara kat sini

dekat sedekad berblogging,
macam2 dah diluah,
dari bercinte dengan incik lalan sbgai dude,
kene tahan telinge org sebut psl kawin,
persiapan berkahwin,
mengandung dan bersalin,
sampai la da berubah kerjaya.


Allhamdulillah banyak sangat da berubah,
serius saya tak sangka dgn apa i ada sekarang,
dan incik lalan sendiri tk sangka dgn apa dia ada ;)


apapun, paling penting,
kebahagiaan yg paling membahagiakan antara segalan yg berlaku
dekat seabad ini adalah,
ada nya suami sebaik incik lalan
ada nya anak seindah kaseh
mereka nyawa i,


tiap malam i akan cium dahi kaseh dan kata
"kalau mommy tak ada, jaga daddy"

dan cium dahi incik lalan
"kalau mommy tak ada, jaga baby"


rasa sayang ni tak pernah hilang,
makin kuat. tidur malam suami sebelah pn masih rindu.
anak depan mata pun rasa nk peluk kuat.

ok.
sindrom emak dan isteri sangattttt
HAHAHA


well, my blog dah nak seabad,
hadiah utk blog, i tukar themed,
jadi la kannnnn huhu




FATIN FASHIEKIN BINTI ANUAR


Comments

NUFFNANG ADS