FOLLOWER

NUFFNANG ADS

RAYA KE4 2017

Lagi happy !
Pagi2 kejut anak2 dan bapak anak untuk terus ke pantai merdeka,
Mandi pagi kat sana. Haha.


Alisya dn akila dari malam mereka da sibuk nak ke pantaii je,
Rajin dieorang teman i kemas2 pakaian, i siap pesan mana yang boleh punggah dan tak boleh punggah. Wah, demi pantai, dieorang serius sangat memberi kerjasama . Kalau takkkk, alisya akila dan bapaknye, hmmm mana cabut, situ tinggal 😆😆😆


Dari 9pagi-11pagi bagi mereka mandi puas2, kaseh dengan i je tak mandi pantai, i ofcz la sebab malas nak blekit-lekit, dan kaseh pula ikut perangai i iaitu tak suka pijak pasir. Ceh. Habisla, dapat anak geli itu ini. Leceh la nak menjaga 😒


Dekat tengahari stop sat sebab mak ayah ajak beraya,
Rumah fav ialah rumah maksu !!!
Adk beradik ayah selain paklong, i suka maksu dn paksu, i rasa suka sangat bborak dengan mereka, kawasan rumah pun nyaman, paling best dapat bborak mesre, oh mayb juga attitude maksu sama dengan tok yang, sentiasa senyum dn lemah lembut. Bila peluk maksu macam ada bau tokyang (rindu tokyang)


Dan setelah berhari hari dengan laksa, akhirnya kat rumah maksu, jumpa ulam ulaman, masakan kampung. Ya Allah nikmat sangat ya amat ! Makan pula kat tepi bendang, angin sepoi2 lembut, haih ! Mmg suka gila laaa rumah maksu !


Lepas beraya,
Kami nak menghantar kak dn adik,
Kami tanya "apa best makanan kat kuala nerang".. tetiba kak dan adik jawab "KFC!!" Hahahaah. Siap doa "Ya Allah Ya Tuhanku, minta2 abah bawa makan KFC" 😂😂😂bijak betul menggode.


Sebelum hantar, kebetulan tok tak ada.. kakak adik kata "jom la kite balik melaka".. berie dieorang minta i ajar buat kek pula, nk ada strawberyla hehe , dan kmudian masing2 suggestkan tempat utk kami bawa holiday cuti sekolah nanti. Ok la, bulan 12 ni i dgn incik lalan akan bawa dieorg bcuti 😇


Kalau la kedah dekat,
Tiap minggu ibu abah lawat,
Tapi ibuabah jauh, walaupun kite jumpe sekejap, ibuabah happy tgk kakk adik gembira 😇jumpa lg next school holiday ye, ni ibu cari duit banyak2, nanti kite bseronok hjg tahun ni 😘😘


Perkara paling best bila mereka da besar ni, boleh share macam2 cerita, si adik da tahu da nak mengadu macam2, siap bisik2. Kakak pula pn da lebih kepoh bcerita hal asrama, keputusan exam. Apapun masing2 da memilih reward kecmrlgan masing2 😆


Beria mereke nak legoland,
Boleh sangat.
Tapi panas berdenting ting.
Tak pa, i survey dl theme park yg best 😇

No comments: