FOLLOWER

NUFFNANG ADS

RAYA KE3 2017

Raya ke3 dan seterusnya aktiviti best ! Melayan kakak dan adik hehe
Kami p rumah terbuka kawan incik lalan.

Bila sebut kawan incik lalan, lagi2 achong, i jadi malu hahahahah dulu mase nak couple dengan incik lalan, i msej achong cakap i suke kawan dia πŸ˜†πŸ˜†gile betul la i ni, i tnye pada incik lalan juga, i tanya "achong ade cerite tak yang ayang mesej dia" incik lalan kata ada, πŸ˜†πŸ˜†andai dapat diundurkan masa, i tak buat semua tu hahahahaah. Yela, i sayanggg incik lalan kott πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


Settle open house,
Incik lalan dgn kawan sekolah pi sekolah lama iaitu singkir.
Gembira betul dieorg dpt dtg balik sekolah lama, i sendiri pun even tak pernah datang sekolah ni tapi segala detail cerita i tahu, yela penat telinga incik lalan asyik cerita nakalnya dia dsekolah.

Lepas pi sekolah incik lalan,
Kami pi pula tanjung dawai,
Lepak2 santai sambil bgambar.
Bergambar wajib okeh hahaha
Anak2 i alisya dn akila pn tahu sangat daa mommy dieorg ni mmg suka bgambar πŸ˜†

Bukan alisya dn akila je,
Semua oranggg la mmg tahu i ni kaki selfie πŸ˜†dari kecik memng suka bgambar, sekarang ilmu i turunkan utk kaseh 😁😁

No comments: