FOLLOWER

NUFFNANG ADS

HAPPY BIRTHDAY SUAMI

video

Selamat hari jadi yang ke 36 jantung hatiku Ahmad Faizal Bin Sulaiman 😘

Terima kasih Allah,
Menjadikan dia 36 tahun yang dulu.

Menjadikan dia seorang lelaki,
Yang menyayangi dan menemani aku hingga tua, sampai syurga ❤️

_____________________________________

Actually i tak celebrate lagi birthday incik lalan, dia sibuk dengan kebun, tgk jcv la, pasang pagar la, dan i pula sibuk running bisnes nak siapkan oder, yela tiap hari oder masuk, malam lah untuk siapkan packaging, utk pos.


Masa incik lalan kat kebun,
I mesej dia :
"Happy birthday abang, maaf, sayang tak ada belikan hadiah lagi, sayang minta maaf sangat2, semoga panjang umur murh rezeki"

Ye i memang tak ade mase nak cari hadiah, actually everytime i nak keluar, incik lalan yg selalu bawa. I tak biasa drive sendiri. So i plan, pergi mana2 kedai, incik lalan pilih sendiri (dia agak cerewet, surprise2 tak kan berjaya) hahaha


Perkara paling sweet for me,
Then incik lalan reply mesej i dan kata :
"Terim kasih, tak pa sayang, yang penting kita berjaya dn bahagia, mmuahhh"

😱😱😱
Serius i tersentuh bila husband i ikhlas mention yg dia bahagia dengan i dan kami sama2 berjaya 🤗


Nak dengar husband cakap i love you tu da biasa, tapi ikhlas dia mention bahagia tu bagi i, hilang segala penat i jadi surirumah, bkejar goreng kerepek. Semuanya penat sangat bbaloi sebab insan kesayangan rasa semua tu.

Selamat hari jadi abang,
Kite celebrate esok ye,
I love you.


Isteri,
Fatin fashiekin anuar

No comments: